Ensammen

Känns ganska så ensamt just nu. Milton skulle sova ännu en natt hos farmor men ringde för en halvtimme sedan och var ledsen och ville hem, så klart man hämtar sin ledsna 4 åring då så Fredrik åkte iväg de 4 milen.

Elliot somnade på en gång. Han har hållit igång hela dagen medan jag har sytt.

Han har haft det lite tråkigt tror jag och har ropat och ropat på Milton och suttit och tittat på ett kort av Milton.. Syskonkärlek ;)

Elliot och jag har även börjat byta gardiner till lite mer juliga. Eller ja juliga för mig är röda, oranga eller lila gardiner. Det får INTE vara några tomtar på dem och om de är blommiga gör inte så mycket.

Alla mina julgardiner har jag köpt på loppisar och secondhand affärer så det är återbruk.

Har sytt 2,5 förkläden idag till marknaden. Orkade inte sy klart den tredje.

Imorgon blir det nog Sundsvall för att kolla på en ny tv. Har saknat tvn hela dagen och jag har bara varit utan 1,5 dag.. Man får skämmas..



Jag och min knäppa lilla hund har legat och gosat tillsammans i soffan idag, vi bröt lite på reglerna för hon får egentligen inte vara i soffan.. Men hon låg ju på mig så tekniskt sätt så var hon ju inte PÅ soffan.. =)
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Emelie i Resele

Hej Anna-Karin, vad kul att du hittade min blogg. Bloggvärlden är liten ibland!!



Vad fina pyssel du har för dig. Kransar och kläder och annat härligt. Jag skulle också ha velat pyssla, men nu ligger jag ju där jag ligger. Nåja, jag virkar så gott det går och sen har jag tagit mig för en gammal dröm, skriva en barnbok. Superkul och kreativt det med (när man inte har möjlighet att piffa med symaskin, för vad jag vet finns ingen "ligg-variant" på symaskiner ;)



Hoppas att du har en härlig advent och att pyssel-lusten håller i sig!



Kram från Emelie

2010-11-28 @ 20:56:42
URL: http://emelieiresele.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0