Min första kärlek..

Å vad jag har funderat på detta idag.. Inte bara idag för den delen, funderade en hel del på vad jag skulle skriva igår med..

Jag är inte någon som blir kär i en person så lätt så jag har väldigt få förälskelser att räkna upp men saker kan jag bli vansinnigt förälskad i..

När jag var liten hade jag en kudde med örngott på. Denna kudde följde med överallt, kudden gick sönder, lite stoppning försvann, mamma lagade och så höll det på. Till slut var det bara en trasa full med knutar på eftersom mamma började göra knutar över det trasiga istället för att sy ihop den, det gick helt enkelt inte. 

Den var blå med vita blommor om jag inte minns fel.. 

Den första personen jag var kär i var min granne Johan. Vi träffades då vi var 4 eller 5 år och håller fortfarande kontakten. Min förälskelse för honom erkände jag för honom några år senare så det är ingen jättehemlighet. Det var första klass och den första förälskelsen. 

Den person som jag bara VISSTE att jag skulle ha och skulle hålla ihop med livet ut är min man. 7 år senare går det fortfarande bra och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom.  
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0