produktiv dag.. eller inte

Therese kom hit idag för att pyssla men som vanligt med oss två så får vi ju inte jättemycket gjort precis. Det blev mest en massa surr och fikande. 

Han iaf göra klart en av klänningarna som jag börjat på och nu ikväll så har jag nästan gjort klart en till. Bloggar och syr samtidigt.

 

Jag tycker att det blev väldigt bra med det svarta kantbandet till. Inte lika sött..

Har även varit duktig och hämtat ett skåp hos mormor som min pappa rår om (tack pappa) eller rådde om eftersom jag fick det och så blev vi (wild west cruisers) sponsrade av snälla Mats med hjul så jag har satt fast dem på det skåpet idag.. Ja...Jag gjorde det alldeles själv.. Fredrik ligger i lastbilen inatt så jag får allt göra saker själv då..  



Det är 2 hyllplan inuti och jag hade tänkt att vi skulle ha den nere i garaget på klubben och ha kaffekoppar och dylikt i den.. Nu står allt framme på bordet, vilket inte är allt för snyggt.

Funderade på att måla en kaffekopp på skåpet eller något sånt. Får se.. 

Har varit på skattjakt idag och letat galler som jag kan ha med mig på marknaden på söndag för att hänga upp kransarna på så att de kommer upp och hittade först ingenting men så kom jag ju på, efter att ha sprungit förbi dem si så där 20 gånger att kompostnätet som jag hade som stängsel till Dixie då hon var valp vore ju perfekta så då tog jag med dem till min marknadshög.

Gick skattjaktsrunda i torsdags också. Här hemma alltså. För er som inte vet om det så bor jag i ett hus på landet och på gården finns det, förutom huvudhuset och ett hus till och ladugård ungefär 8 stycken småbyggnader till på gården fulla med saker som de förra ägarna lämnat.

Lite då och då går jag en skattjaktsrunda och letar saker och varje gång hittar jag något nytt. Det är billigt, roligt och miljövänligt.



I torsdags hittade jag denna fina förvaringshylla eller vad man ska kalla den. Den hängde ute på utedasset och i något slags galontyg. vitt med blå blommor. Väldigt fin och hel var den också. Hängde upp den på väggen inne på lilltoan. 

Hände väl inte mycket mer idag. Var och hämtade barnen halv 2 som vanligt. Skjutsade mormor till affären och så fikade vi hos mormor innan vi åkte hem igen. Jag har sytt lite och skruvat på hjulen och barnen har sett film. Inte så värst spännande med andra ord.

Har ju glömt att lägga upp bilder på förra veckans sömnad så här kommer det =)


 

Fick ju tyg av Tanten på röda korset och av det blev en liten bit en liten börs. Den blev inte så jättebra enligt mig så den åker med på marknaden. Få väl se vad andra säger.



V kudden till lilla Vendela blev så här. Hoppas att Marianne tycker att den blev bra också. Jag blev nöjd med den =)



Så här blev den sista julstrumpan. Nu orkar jag inte göra fler.. Inte om ingen beställer en förstås..

Nu är det kvällsfikadax.. see yah
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0