Fredde

Fredrik kom hem en dag tidigare än väntat och jag blev jätteglad. Nu så är han ledig hela 4 dagar innan han måste åka igen =)

Så idag slapp jag åka och lämna på dagis och fatta hur skönt det är. Ska ändå åka in senare och hämta dem och så ska jag med Elliot till doktorn i stan för att kolla varför hostan aldrig tar slut.. 3 månaders hostande här hemma tär på alla helst Elliot. Det är synd om honom.

Igår umgicks jag med Therese. Jag hade turen att hon inte började förrän 2 så då han vi ju umgås =)

Vi åkte till Ramsele och plockade ut medicin till Elliot på apoteket och så kan man ju inte åka till Ramsele utan att gå på röda korset. Fyndade bara ett par barnhängslen och en prickig slips till Fredde.

Köpte lite askar av Therese också för hon gör dem så fina. Några blir julklappar till släkt och vänner och några behåller jag själv =)

 



Jag har smått och gott i dem..

Åkte och hämtade mormor sedan efter att jag hämtat på dagis för jag tycker inte att hon ska cykla i det här vädret..



När jag somnade där vid halv 12 på natten på tisdagen så hörde man ösregnet mot rutorna och när jag vaknade på onsdag så vaknade vi till 5-10 cm snö..  Går dåligt att cykla då.

Mormor bjöd på middga på pizzerian och så handlade vi. Och så fick jag en kofta till ELliot som hon stickat.. Snyggaste färgerna =)



Fick en snygga matta i helgen också som gick i blått, rosa och lila och en hel hög med fina knappar följde med hem också.... Mormor är bäst!!

 

Blev inte så bra bild =(

 

 

Fick tag i massor av fina glasburkar med lock som jag börjat fylla med smått och gott.. Kritor, pärlor, frans, knappar mm.


Pysselandan har kommit tillbaka, jag känner mig mycket bättre nu. Elliot har slutat sova på dagen och ÄNTLIGEN så får jag honom att somna på kvällen utan grin och skrik och bråka och jag mår mycket bättre av det.. Är så glad. Hoppas att det håller i sig. Ska ju till stan idag så han lär ju sova i bilen då kanske både dit och hem.. Får se hur det går att sova ner honom då men Fredrik är ju hemma och kan hjälpa till så då går det nog bra..



              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Mormors kofta vart ju skitsnygg!=)

2010-10-24 @ 10:43:19
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0