Påskpynt

jag som inte skulle handla något mer på ett tag kunde inte låta bli i stan igår. Jag hade ursäkten att jag skulle lämna ut reklamlappar inför midsommarträffen i Junsele då jag tågade in på loppisen i stan igår. Jag lämnade faktist några lappar och bjöd in dem som säljare på marknaden men jag han ju med att handla lite också.

Det blev 2 tuppar för 10 kr.

 

Att de var fina =)

 

Då jag åkte hem igår och passerade röda korset så ser jag ännu en i deras skyltfönster men de hade då stängt så jag stannade kvar på byn imorse efter att jag lämnat barnen på dagis bara för att köpa den. Fick vänta en hel halvtimme ojojoj.. ;)

 

Då jag kom in där och säger att jag vill köpa den så säger hon NEJ, den är inte till salu.. fatta vad ledsen jag blev. MEN Snälla snälla tjejerna där lät mig köpa den ändå till slut. 1964 står det under den. Lycka.. Den var finast av de tre jag nu köpt.

 

 

Nu har jag 3 påsktuppar så nu behöver jag inga fler.. Känner mig rätt så nöjd med det =)  

Då jag kom hem så dammsugade jag bilen och snabbtorkade av den invändigt. Efter att inte ha städat bilen på hela vintern så var det välbehövligt.

Sedan halv elva kom en gubbe hit och gjorde en energideklaration på huset. Det ska bli spännande att få det protokollet sedan =)

Jag var ju tvungen att kratta runt huset för att han skulle komma så nu är det gjort. Man vet ju aldrig vad som gömmer sig under löven, har man en hund som går lös ute på gården så bajsar ju de lite var stanns.. Bättre att kratta så att han slapp gå i något otrevligt. Kändes rätt så bra att kratta. Känner av det i ryggen redan (träningsvärk)... Hoppas att det går bra, ska ju kratta i 4 månader så jag hoppas på att få träna upp ryggmusklerna lite.

Efter att gubben farit så gick jag och Dixie ut i skogen och plockade lite påskris och gic in och dekorerade det.




 





Jag älskar att måla påskägg men har nu så många gjorda redan så jag kan inte göra fler i år.. Då får jag ha flera påskris.. Nä ett tar nog med plats..


Så, nu är det påskpyntat för i år =)

 

 

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Den sista tuppen VAR den snyggaste tuppen! Störtskön!

2011-04-20 @ 14:57:04
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0