Syverkstad

Fredagen var jag hemma hela dagen med barnen och hade latdag. När de lekte så sydde jag.



Det första jag gjorde var att sy klart den lilla madrassen till Elliots vagn. Mest för att skydda själva vagnen från sölgrisen Elliot men också för att det ska vara skönare att sitta på. Tyget kommer från härliga Kiiromi i ett byte =)

Efter min och Thereses sydag förra veckan då hon sydde gardinerna till garaget och jag gardiner till dagis..

 



Så blev det över lite tyg från garagegardinerna så jag satte mig och sydde necessärer som vi kan sälja på öppet hus dagen den sista april.



Klippte först ut alla bitarna, strök dem och zick zackade kanterna. Sedan tog jag en av de röda bitarna och sydde om dem till fack och sydde fast den på den andra röda biten innan jag sydde ihop allt.

 


Det blev en med vit spets, en blev min favorit av de 2.



En vanlig enkel necessär med ett rött band som upphängare.

 



Det blev ett stort fack och flera små fack för sminkborstar med mera.. Hoppas att någon vill köpa dem. Pengarna går ju till Wild West Cruisers.

Under lördagen så åkte vi in för att handla och hälsa på släkta.. Milton bestämde sig för att han ville stanna hos farmor och farfar och går det bra för dem så går det ju bra för oss..

Vi bestämde oss för att bjuda ut Therese och Tommy på middag under kvällen så vi åkte hem och stylade om.. Skönt att få klä upp sig för en gångs skull =)

Jag fick ha min nya tunika som jag köpt på laredoute. Hämtade den under dagen på posten.




Det är en tunika fast hon har den som klänning.. Skän var den då. Fast jag har ett linne under.. Den var ju så jäkla urringad..



Ett par byxor blev det också. De var också jättesköna =)

Som present då man beställde fick man med en stor och fin weekendväska i svart och lila. =)

Efter att vi varit på middag på corner och ätit gott (fläskfilé i kantarellsås och potatisgratäng mums!!) så åkte vi till garaget så att Fredde och Tommy kunde skruva lite.


De fick då iaf i motorn under kvällen och har skruvat fast den och så han de en massa andra saker och skruvade fast grejer som jag inte vet namnet på.. De var duktiga =)


De tömde då bagaget på allt i jakten på alla delarna. Vilken röra..

 



Jag och Therese hade barnen och när de blev trötta så lämnade vi gubbarna i garaget och åkte hem till Therese och la barnen. Ja hennes barn iaf. Elliot var outtröttlig och var vaken till halv 1 på natten. Han somnade på väg hem från garaget. Han ville aldrig lägga sig ens trots att jag körde runt fler mil med honom i bilen för att sova ner honom.

Det var inte det lättaste att få de här tre busungarna att sitta still men vi hittade ju papper och pennor så de satt ju still en liten stund iaf.. Man blir så svettig då de ska dansa runt inne i garaget. Funderade ett tag på att binda fast dem på var sin stol med ett spännband men insåg att det inte var en sådan bra idé ;) (för er som inte fattar så skojar jag bara)

Efter att vi kommit hem så var vi tvungna att vara vaken ett tag till för att elda. Jag såg lovligt byte



Den är ju så härlig.. Jag älskar alla Goldie Hawn filmerna och nästan alla Mel Gibsons filmer med. Klockan 2 så sov Freddan mot min axel och jag började bli trött så det var väl dax att sova.. Såg aldrig klart filmen. Ska beställa dem tror jag. Freddan tycker ju också om dem.

Var lite så där lagom trött på söndagen kl 8 då vi klev upp..

Var ju bakdax inför mötet på kvällen. WWC årsmöte.

Bakade, färgade håret, gjorde lunch, tröstade Elliot som bara grinade, gick på mötet och så var dagen slut.. Världens kortaste dag kändes det som.

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Du har varit produktiv du me`..=) !

Neccesären blev jätte gullig!

Kram!

2011-03-21 @ 12:27:14
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Elin

vafan vart Ulrich påkörd för? Bra med extrahundar för dig iaf. Då måste du ut och röra på dig!:-D

2011-03-22 @ 19:38:09
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0