Glad mors dag

Glad mors dag till mig och alla andra där ute som klämt ut en unge eller fler.. Har inte firat något speciellt. Var med en blomma till mormor och mamma och svärmor fick den finaste presenterna - en säck sättpotatis var.. Vad vi är snälla =)

Är nästan omöjligt att få tag i sättpotatis nu så vi blev glad då i hittade lapplandsbonden bara några byar bort.

Hälsade även på Freddans mormor och fick fika även där. Har ätit så mycket tårta och fikabröd idag så jag rullar snart fram. 

Själv så fick jag en säck potatis jag med och en jättefin nyckelring av Milton som han gjort på dagis utav knappar och Kulor i färgglada färger. Han vet vad jag gillar =) 

Igår åkte jag och Elliot iväg till Ö-vik för lite shopping. Vi hade en jättebra dag och Elliot var så duktig. Försökte göra saker lite roligare för honom också. 

Hittade till och med lite kläder till mig själv. En BH, ett par shorts och 2 linnen. 

WARP LEYTON B GREEN

Elliot shoppade också. Ett par skor som matchar mammas fick följa med hem.

Som jag sagt förr så älskar jag pingstkyrkans loppisar och dit hittade vi igår. 

 

 

Ett supersnyggt täcke för 25 kr.. Love it!!!!

 

 

2 läckra tavlor..

 

 

4 spislock. Snygga spislock har jag letat länge.. Blev så glad.

 

 

Och ännu en ljusstake att sälla till samlingen. Har en hel hög med dem nu =)

Allt gick på under 200 kr. Det är inte dåligt.. =)



Hemma hos mormor

 

 

 

Var ett tag hos mommen och jag gick runt och tittade på huset. Stackars mormro får bo lite i kaos nu då hon är mitt emellan boenden. Vi håller på att packa åt henne men det görs bara på helgerna så på söndagkväll så lämnar vi där vi avslutade och nu ser det inte riktigt klokt ut.. men rummen ser så sjukt stora ut nu då det börjar tömmas..



Det här är "finrummet" De sa så då jag var liten, nu sover mormor här inne men det ska bli mit pysselrum/kontor.. Ska bli så skönt med all denna rymd.

Har rivit ner alla tapeter i Elliots blivande rum och jag ahde tänkt spackla väggarna idag men vi blev osäkra på hur man skulle göra. Det är masonitskivor på väggarna med en glipa mellan varje. Ska man spckla igen dem? Eller sätta en sådan där vävsnutt över eller helt enkelt bara tapetsera över utan att göra något alls?? 

Många frågor väcktes vilket gjorde att jag inte gjorde något alls.. Jag gick där ifrån och stängde dörren efter mig. Jag kommer aldrig att bli klar.. Bara resten av huset kvar...   

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0