Inte idag heller

Jag tog inte med mig kameran till mormor idag heller. Skulle ha gjort det. Mormor hade varit och shoppat tillsammans med moster idag och köpt en ny soffa som leverades medans jag var där.. Snygg var den.

Men jag tog lite bilder på jobbet förra veckan iaf. Vi gjorde en liten uteplats vid kyrkan och så hittade vi en stor och nå jäkulst tung kruka i jätteformat som stått nere på kyrkogården med vatten i, som vi kämpade länge med att få fram ut ur skogen där den låg för att tvätta av den och få den på plats till slut.



Tack och lov för traktor säger jag ju bara..





Det blev så fruktansvärt fint där i hörnet vid kyrkan. Jag har planterat i krukan också och så håller jag på att fixa iordning en bänk som ska dit med. 
 
Idag har jag hjälpt till med att gräva en grav (läs tittat på), det är begravning imorgon så jag måste ha lite finare kläder med mig. Allt är så nytt och spännande och roligt.. Ja det är ju inte roligt att folk dör men roligt för mig att göra nya saker menar jag..  



70-tals tapet orginal

Hittade tapeter på blocket också som jag ska köpa. Pratade med honom ikväll, han ringde för jag hade mailat. Värsta härliga dialekten hade han. Värmländska.. Me like ;)

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Åh va fin! den skulle få bo i min trädgård oxå.. ;)

Jo det är kul med specialbeställningar, men ibland så får jag smyckes beställningar med massa önskemål om detaljer, och då blir det himla svårt.. vill ju igentligen ha fria händer när jag skapar =)

2011-05-20 @ 06:48:05
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag älskade fan dom där tapeterna! Skitsnygga!

2011-05-21 @ 15:51:19
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0