Fredagen den 13

Ja det är tydligen fredagen den 13 idag. Kom på det då jag stod och tankade imorse för att åka till stan och shoppa några kläder.

Mormor påpekade att jag skulle vara försiktig men jag skrattade bara och sa att det inte är mer olyckor bara för att det är fredagen den 13.. Skulle inte ha sagt det....

Ungarna och mormor följde till stan. De bråkade som bara den, ja ungarna alltså, inte mormor. Hon går mest runt och ser butter ut. Inte hör hon någonting heller så jag går runt och skriker både åt henne och barnen.

Lyckades då stressa upp mig totalt och ville bara hem. Skulle bara springa in och köpa glass åt ungarna på ica. Det gick fort som fasen och så satte jag mig i bilen, kollar mig runt, ingen där, bra och backar.. Och så hör jag backlamporna tjuta och så ett ljudligt krasch..

Tro ni inte att det hunnit köra in en bil bakom mig medans jag la in backen och började backa. Han syntes inte i sidospeglarna heller.. Min dragkrok kraschade in i hans bakdörr och det blev en ordentlig buckla. Han kan nog inte ens öppna dörren.. Att jag inte tog kort på det.. =(

Jag som hade varit så glad över min supersnygga och helt perfekta fickparkering idag. Jag har inte fickparkerat sedan jag övningskörde för 12 år sedan och jag var superglad. Varken mormor eller barnen fattade vad jag var så glad över men det kvittade.. Syster förstår mig ;)

Men han var supersnäll och lugn och tyckte ju att det var sånt som händer och så löste vi det där.. Skönt!!!

Deppad över krocken åkte jag skamset hem och fick se ett paket i brevlådan. Bästaste systeryster hade skickat födelsedagspresent.. Snyggaste tavlorna ever!!!! 



Nu ska jag klicka hem några snygga ramar på nätet =)

Min dag blev så mycket bättre =)

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0