Mmmmm jäklar va gott...

Var in en sväng till mormor idag och där luktade det så gott, SÅ GOTT!! Ni fattar inte hur gott det luktade. Mormor hade gjort egna köttbullar som hon stekt i ugnen tillsammans med lök och så hade hon gjort iordning revbensspjällen. Jag brukar tycka att revbensspjäll lätt bli torra och inte värst goda men jag var ju tvungen att prova en och det bara smälte i munnen.. gudars se gött.. Köttbullarna lika så.
 
Nu ligger de där uppe, i min frys och jag försöker att inte tänka på dem.. Bara 3 dagar kvar nu =)
 
 
Själv så sitter jag och slår i julklappar och dricker glögg i min ensamhet. Fredde jobbar och barnen sover men jag klagar inte över att behöva vara ensam, nä tvärt om, det är så skönt. Jag längtar till varje kväll då jag får ha hela tysta huset för mig själv.
 
Resten av dagen har väl gått som vilken annan dag, den har pinnat på bra. Det är ju torsdag vilket betyder att soptippen är öppen så jag åkte dit en vända med skräp från bron. Jag städade av den idag och gjorde julfint.
 
Lite enris i en gammal sockerlåda, julgranen på plats, dock med blå ljusslinga i brist på annat, men den är ju på plats iaf, och så en fin duk på bordet och ljuslyktor. Imorgon ska jag tända och ha fint ute då Therese kommer =)
 
Hälsade på svärföräldrarna en sväng också, ungarna och jag fikade. Svärmor är rätt så duktig på att göra kakor. Rätt så duktig, hon är duktig så det är alltid med stora ögon som ungarna tittar på då hon tar fram kaka efter kaka.. De var rätt så uppspejsade av kakkoman men somnade i bilen hem och var inget problem att lägga heller.
 
 
 
De har ätit kakor mest hela dagen men jag kände för att skämma bort dem lite =)
 
 
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0