Glad alla hjärtans dag på er alla

Har ni haft en trevlig alla hjärtans dag?? Det har då jag. Gav Fredde en puss och åkte till Therese och hjälpte henne måla hennes kök men vi han inte klart =( Precis i sluttampen så tog färgen slut.. Så himla typiskt..

Fick Therese att gå igenom hennes garderob också och sortera alla hennes kläder... det var helt egosistiskt tänkande från min sida..  Det är ju så roligt att se vad andra har för kläder ;) 



Följde med Therese till hennes granne idag med. Hon hade ju världens snyggaste kök.. Limegrönt och turkost.. Hur snyggt som helst =)

Åkte hem vid halv 12 för vi tänkte gå ut och käka med Fredde och barnen men han hade inte tid så då gjorde jag VÄRLDENS FULASTE pizzabullar, men goa blev de =)  



Så vi fick oss en riktig festmåltid hehehe.. Billigare blev det iaf än att gå ut =) 


Tyvärr så började både Fredrik och Therese jobba kl 13 så jag och barnen blev ensamma.

Vi ska få besök i helgen så jag och barnen har städat hela eftermiddagen. Barnen städade sina rum och vardagsrummet medans jag tog toan, hallen och sovrummet.





Jag hade en stringhylla över som jag satte upp i sovrummet. Min lilla byrå där inne var helt överbelamrad med alla mina smycken och annat smått och gott och det blev perfekt med hyllan ovanför så att man fick bort allt. =)

Jag kommer nog att flytta runt på allt ett tag tills jag är helt nöjd :) .

Har inte gjort så mycket mer förutom att bråka med Elliot hela kvällen, han har inte lyssnat på ett enda ord på vad jag sagt ikväll men det är kanske inte så konstigt..

 Vi åkte till grannbyn igår för att gå på apoteket och han somnade ju givetvis så det var helt omöjligt att sova ner honom igår. Halv 12 inatt gick jag och la mig och han lade sig bredvid mig. Om han somnade då vet jag inte, jag däckade..

Längtar nått så otroligt till helgen, det ska bli så roligt med gäster. Imorgon ska jag klippa mig hos Anja så man är snygg och så ska jag se om jag hinner färga håret också innan fredag.


Fredrik måste också klippas, han är så långhårig och han ser ut som Bert and Ernie när hans hår växer ut.. INTE snyggt =(

Nä nu blir det topmodell.. Elliot har somnat, det tog exakt 5 minuter från att vi la oss tills han sov djupt.. Trött kille =)

Ha de =)
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0