Köket

Ja en hel helg har gått åt igen och inte mycket har hänt i köket.. Vi har försökt torka ut inne i skåpet. Vi har grävt ur allt sågspån under golvet men det hade frusit till is allt ihop så det har tagit ett par dagar.. (har jag skrivit om att vi har hittat en vattenläcka i köket????) Det stod och droppade från slangen till diskmaskinen, vem vet hur länge det har pågått..



Fredde gräver ur sågspån..

Kunde iaf inte göra mer under helgen ifall vi måste riva ut hela köket och upp med golven. Men vi tror att det inte är så omfattande, tur att det var sågspån, det har sugit upp det mesta.



Fredde pustar ut efter sågningen hehehe..

En sak gjorde vi och det var att byta bänkskivan vi fönstret. Det visade sig ju inte heller lätt som en plätt. Nya skiva är 8 mm tjockare så vi fick ta lös panelen på väggen för att få dit den. Så nu måste den kapas 8 mm.. pust stånk stön...



Men fint blev det =)

När vi drog bort gamla skivan så var det ett utrymme mellan väggen och skåpen men jag blev så besviken då det inte var något roligt där..

Jag hade tänkt att det kanske kunde ha ramlat ner något roligt eller att någon lämnat något där så jag sa det till syster, att det var synd att det inte var något där, som en tidskapsel.

Så vi kom på den smarta iden att göra en själva och stoppa dit.

Vi skrev var sitt brev om vilka vi är, vad vi tror om framtiden lite nyheter, slängde ner lite mynt och snygga tapetbitar och en massa egobilder på mig och syrran och så stängde vi locket och la ner den =)

Det var roligt hehehe..








Lånade bilderna av syster =)




Vi (läs jag) kanske blev lite överdrivet glada över tidskapseln men det bjussar jag på hehehehe....

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Malin

WOW!! Gillar er lilla tids-kapsel skarpt!! Sånt där ska man ju göra oftare såklart!! :-)

2012-02-16 @ 19:58:01
URL: http://holtakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0