Rykande het...

Skar just upp en tjock skiva av ett rykande hett grekiskt lantbröd som jag just tagit ur ugnen.. Smakar ljuvligt.

Vaknade imorse och det var -25 grader ute och inne kändes det som minusgrader också trots att vi eldat nästan hela natten.. Men så fort man kommit bort från det varma sköna duntäcket insåg man att det inte var så kallt inne ändå.

Jag och Milton har varit till stan idag. Det var Miltons första besök på Habiliteringen där han ska få träna upp sina muskler..

De gjorde lite lektester med honom idag och så pratade dr om att vi ska få åka till Sundsvall för att ta reda på varför musklerna inte utvecklas som de ska. Det kan vara hjärnan, musklerna eller nerverna om jag förstod henne rätt. Hjärnan är kollad och den var det inte så det återstår 2 att testa..

Milton tyckte iaf att det var jätteroligt och det var så himla roligt att se honom göra alla övningar. Han har verkligen tränat hårt själv här hemma också och det märks.

Jag brukar belöna mina barn om de varit duktiga hos doktorn med ett besök på skattkistan och en 10 kronors leksak.. Lagom för min plånbok och ungarna blir överlyckliga =)

Har bakat bröd nu på eftermiddagen och nu har jag en stor kladdkaka i ugnen som ska bli efterrätten för idag. Det blir mycket onyttigt denna vecka =/

Igår gjorde jag en fruktsallad till mig själv då ungarna somnat med äpple, banan och mango och frusna hallon.. HÄRLIGT!!!

Tror ni inte jag somnade sittandes framför datorn igår också.. Helt sjukt.. Satt och kollade rut på etsy och somnade till men de 5 minutrarna gjorde att jag kunde hålla mig vaken under läggningen så då gjorde det ju inget .


 

Syrran kom hem med en hög med souvernier åt oss bland annat denna tshirt som Elliot har struttat runt i flera dagar.. Måste nog lura av han den så jag får tvätta den..

Hans kommentar då han såg den: " Snyggt!! Passar mig. Min"

Tack systeryster för grejjerna =)
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Tack för att du var hundvakt! Förstår att det inte kunde va helt lätt:-D

2012-02-04 @ 16:38:51
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0