Blev gladare

Har väl inte haft en sådan där jättebra dag idag. Var hel slut igår men kunde inte somna så jag låg vaken till halv 3 inatt och så väckte ungarna mig halv 8 imorse så jag har ont i huvudet som bara den.. Har varit lite småbutter med andra ord MEN så kom mormor in med posten och jag hade ett paket.

Jag hade ju inte beställt något så jag blev som lite nyfiken.

Då visade det sig att jag vunnit en tävling i härligt hemma och vann en bok =)



Då blev jag gladare och min dag blev litte bättre. Jag brukar aldrig delta i tävlingar men förra månaden fick jag nått ryck och skickade in till 4 tävlingar och jag vann 1 =)

Det har varit en rolig men jobbig vecka. Sollefteå 2 dagar på lasarettet och strömsund igår med Therese och barnen. Det är alltid roligt att umgås med Therese men jag måste erkänna att jag är helt slut efter den här veckan..

Loppisar



Vi han med några loppisar igår och då hittade jag denna. Har aldrig sett barbapapa som Lpskiva förr.. prutade ner från 20 kr till 5 kr =)




Gardiner till 3 fönster blev det också.

Blev lite annat smått och gott från Dollarstore också men inget värt att visa upp..

Städning



Fick ett ryck och började städa på kontoret idag med. Jag var ju tvungen, hade en hög med viktiga papper som jag inte visste vart jag lagt så det var ju bara att kavla upp ärmarna och börja. Om ni tycker att det ser stökigt ut på den härbilden så skulle ni ha sett före, för detta är efterbilden.



Nu kan man gå här igen.. =)



Jag såg maniska samlare igår så jag var duktig på att slänga grejer idag. 2 sopsäckar blev det.



Jag har även målat vitrinskåpets dörrar idag. Ja iaf en. Den första är klar nu. Nu är det bara 1 kvar men de är ju så jobbig att måla då man åste tejpa så mycket och tejpen var värdelös så jag fick spendera ganska mycket tid med att skrapa färg från rutorna.. =( Men men, den blir ju snygg iaf =)
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0