Mys

Har lite egentid så här mitt i natten. Ja nu ska ni inte ha snuskig fantasi. Jag har krypit upp i sängen med datorn i knät och sitter med inredningstidningar utspridda i sängen runt om mig.. Supermys, det är sånt jag gillar, helt tyst i huset, man hör ungarna småsnarka i sina rum, Dixie är nypinkad så hon kommer inte att störa och Fredde jobbar...

Har en vecka med många ärenden och måsten men gårdagen var allt annat än ett måste.. Jag umgicks med Therese och det gör jag mer än gärna =)

Therese fyllde år igår så vi gick ut och åt en god lunch och tog oss lite efterrätt också och självklart skulle hon ju få lite presenter också =)



Eftersom hon alltid fryser om fötterna så köpte jag batteridrivna strumpor åt henne som håller värmen =) Perfekt tyckte jag hehehe.. Blev lite annat smått och gott också men jag glömde ju att ta kort på det..

Han med en sväng hem till Therese tillsammans med barnen på kvällen också och då fick vi oss supergod mat också STORT TACK!!! Ja jag tyckte att det var gott iaf ;) 

Idag var jag och Therese till stan. Jag hade tid hos optikern för mina ögon lever sitt egna lilla liv men de kunde inte hjälpa mig så jag fick en remis till ögonmottagningen på sjukhuset så vi får väl se då jag ska dit.. 

Det har varit en sådan härlig vårdag idag och jag njöt verkligen att bara få umgås med Therese själv och göra som vi ville. Tyvärr var vi tvungna att skynda oss hem igen för att hinna hämta barnen på dagis igen.

Åkte en sväng förbi till svärisarna innan det bar av hemåt.

Ungarna var superduktiga idag. De gick upp och var helt tysta uppe så att jag skulle få städa köket ifred och sedan så kom de ner och hjälpte mig att städa. Milton sopade hela nedervåningen, trappen och uppe. Så härligt.. =) Skönt med sådana dagar också.



Det var länge sedan mitt kök var så här rent..





Det känns så skönt att det snart är klart, egentligen så är det bara tapetseringen kvar nu. Jag har smågrejer kvar att göra.





Jag ska måla skåpsidan 1 eller 2 gånger till och så är det lite småskador på panelen där färgen stötts bort som skas fyllas i, sedan kan jag tapetsera.. WOHOO!!!!



Jag har till och med målat muren klart =)



Måste byta lampa också till de två nya jag köpt. =)



Jag kunde inte låta bli att ställa tillbaka blommorna i fönstren och en liten fin duk på bordet så det kändes lite mer hemtrevligt. Ska ha möte här hemma imorgon så lite fint vill man ju ha.. Men nog ser väggarna deprimerande ut, nu måste tapeterna upp snart..

Jag längtar efter gardiner....



Pimpade bänken också.



Köpte de här fina burkna på MM, den nya lågprisbutiken i stan, och jag är glad att jag tog bägge två. 59 kr respektive 69 kr för dem. En för min tagliatelle och en för mina kardemummaskorpor Mums!!!

Nä nu dags att sova, tandläkaren imorgon =/

Har hur mycket snö som helst men jag fantiserar om trädgården och att odla.. knäppt!!!
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Fan va fint det blir! Riktigt mysigt börjar det vara. Och modernt!:D

2012-03-17 @ 10:38:52
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0