Letar

Letar och letar överallt efter ett mönster som jag har gjort på en skötväska. Hade tänkt sy en till min kusin som ska bli mamma snart. Har kommit på en sådan bra idé och så hittar jag inte mönstret. Har rivit upp hela pysselrummet och städat igen för att hitta det men icke. Får väl sätta mig ner och göra ett nytt.
 
Jag letade fredagseftermiddagen efter att jag umgåtts med Therese. Tack förresten för en rolig dag =)
 
Åkte och hämtade Tim på fritids och hade honom hela eftermiddagen också så det var full rulle, men han är så snäll så han märks inte av så mycket. Gav upp mitt letande efter mönstret och satte mig och sydde väskor till Milton och Tim istället. Det skulle på Halloweendisco på kvällen så det ville ha några läskiga väskor att ha grejer i sa de.
 
 
 
 
 
 
Vi hade riktigt roligt (jag följde ju också) det var många barn i läskiga kostymer och 6orna hade gjort ett bra jobb att annordna det hela.
 
 
 
 
Milton och Elliot började redan på torsdagen med maskeraden. Så här såg de ut på ica då vi var och handlade.
 
Jag var ju och hämtade mina nya glasögon i tisdags också. Nu ser jag så bra.. =)
 
Medans vi väntade på att de skulle bja till mina glasögon så passade Milton på att prova några.
 
 
De här var så läckra. Hon som jobbade där låste upp ett skåp och tog fram dessa åt Milton och så tog hon kort på honom så att hon skulle lägga ut dem på deras hemsida men inte hittar jag då någon bild.. =( Söt blev han iaf.
 
 
Nu ser han verkligen ut som lilla farbrorn.
 
 
Jag är supernöjd med mina chockrosa och limegröna glasögon =)
 
 
 
Nu ser jag ju så bra så jag passade på att sätta upp några hyllor i köksfönstret med fina glas.
 
 
 
Jag köpte de här fina flaskorna i Imnäs på loppisen där i onsdags då jag var dit med Therese för att hämta några stolar.
 
 
Hittade även denna lampfot som passade perfekt till skärmen som jag hade liggandes,
 
 
 
Har haft besök av mor och far i helgen. Dixie och Elvira gosade så hemskt i fotöljen. De frös väl.. Taxar verkar vilja ha det jättevarmt hela tiden..
 
 
Jag satte pappa i arbete som vanligt. Han fick hjälpa mig att hänga upp mina nya lampor ovanför köksbordet. Jag blev riktigt nöjd. De hade till och med fått vara lite större men de duger bra. Lamporna kommer från IKEA.
 
Har tagit sovmorgnar denna helg och har varit helt slut men jag har lyckats få lite gjort iaf. Mina garderober där jag har sängkläder och den jag har mina gardiner i rasade samman för ganska läge sedan men jag har inte orkat ta itu med det förrän igår.
 
Då plockade jag ur garderoberna och skruvade fast hyllorna riktigt ordentligt och så vek jag om allt och sorterade i färgordning så man hittar lätt.
 
 
 
Mina två gardingarderober blev så bra.. =)
 
 
 
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Glasögonen var snygga! Va töta Wira och Dixie är;-D

2012-10-29 @ 13:17:53
URL: http://wickedmuffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0