EN TOKIG IDÉ

Igårkväll så kunde jag inte sova som vanligt utan låg och tänkte.
 
På sistone har Milton pratat jättemycket om Gulsele och han tyckte om sitt rum så mycket där och det förstår jag, han hade ett stort ljust rum med högt i tak och mycket yta att leka på.
 
Han nuvarande rum är det snedtak i och känns mörkt för att det bara är ett litet litet fönster.
 
Min idé igårkväll var att vi skulle byta rum med Milton. Riva ut hans kojsäng och ställa vår säng där. Det blir ett par dm på varje sida.
 
En snygg matta, vår svarta byrå, måla om skänken i någon fin färg och nya tapeter, några fåtöljer och så är det klart.. Skulle kunna fixa det här på en dag.
 
Då skulle jag kunna möblera så här. Vi sover ju ändå bara i vårt rum. Milton och Elliot tillbringar mycket tid i sina rum så MIltons rum skulle bli så stort, fint och ljust om han fick vårat.
 
 
Så här hade jag tänkt Miltons rum om han fick ta över vårat. Jag vet att svärisarna har ett STORT skrivbord till salu och det skulle passa perfekt. Måla det i någon häftig färg (här limegrön) och placera ett par stolar i häftiga färger så har Milton och hans kompisar perfekta rit och pysselbordet.
 
Klädskåpet målas om i en knallig färg och bokhyllan rums bredvid sängen som ett sängbord. In med fina mattor och snygga gardiner så har han ju ett jättefint rum. Varför har jag inte tänkt på det förut?
 
Jag har suttit och tittat på sängar också och jag visste vilken jag ville ha redan.
 
 
 
En ny sängstomme från Ikea skulle göra susen. Den har mycket förvaring och praktisk huvudgavel med plats för böcker och leksaker. Man behöver ju tapetsera den lite för att göra den snyggare men vad gör det??
 
Ny förvaring ikea 12 kr
 
 
 
 
Ny snygg lampa till rummet hade inte varit så tokigt heller..
 
Nu ska jag bara övertala Fredde och MIlton =)
 
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin Nordlander

Jag skulle få cellskräck av att bo i det där rummet!:P Du är en väldigt god mor om du ger upp det stora rummet.

2013-04-28 @ 07:10:12
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0