Pysseldagar

Jag har haft en pysselkväll med Therese och vi hade jätteroligt.. Therese är så duktig. Ni kan kolla in hennes blogg för att se vad hon sydde.. =)
 
Själv så förvandlade jag mina lampskärmar som jag fått av mamma och mormor. Jag hade tänkt ha dem som de var men jag insåg att det var inte jag så nu är de klädda i färgglatt tyg och jag är helnöjd =)
 
 


1 loppistyg, ett tyg som jag fått av Freddes mamma och moster och ett nytt från broarne =) Jag är så glad.
 
 
Jag passade även på att sy en påse som jag kan ha i bilen till skräp eller barnens leksaker så att bilen inte ser ut som en total soptipp. Fick tyget av Freddes mamma och moster.
 
 
Idag har jag passat på att sy lite också. Jag och Therese fick en massa matt och textilprover av Röåns möbler och idag så sydde jag en kudde av textilproverna.
 
Den 29 mars (långfredagen) så är det fisketävling här i Bölen och det är tradition att alla familjer skänker lotterivinster och jag är ju som sagt arbetslös och har inte så bra ställt i kassan så i år blir det hemmasydda lotterivinster. En av dem blir den här kudden.
 
 
 
 
Jag tänkte även sy ett gäng med väskor till vinster. Även de här tyget fick jag av Röåns möbler..
 
Jag har även sytt en väska till lilla mamma =) Hoppas du kommer att tycka om den.
 
 
 
Även de här tygerna har jag fått av moster Sofia och svärmor, de är så snälla =)
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Snygga lampskärmar! Och kudden vill ju jag ha. Den var grym!:)

Svar: tackar, ja jag blev väldigt nöjd, nu ska bara bron bli klar så att jag kan hänga upp lamporna och koppla in dem. Visst blir de bra där ute ovanför det gröna bordet??
Anna-Karin

2013-03-08 @ 08:33:05
URL: http://wickedmuffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0