Pyssel och lek

Jag har pysslat, massor. Jag har skickat efter grejer på etsy från hela världen men mest från Asien för det är billigast därifrån och så har jag målat, klippt, skurit, smält och limmat ihop smycken, möbler, prydnadsaker mm..
 
 
Har varit på halloweenparty på dagis också.
 
 
Elliot är zombie =)
 
 
Sedan pysslade jag lite till, här är ett av armbanden som jag gjort, det var jätteroligt så jag gjorde ganska många olika.
 
 
 
Udda kransar.. udda precis som jag =)
 
 
Torkyhållare
 
 
Spegelhylla
 
 
Kuddar.
 
Jag har även försökt hitta på lite förvaring, denna hylla hittade jag på tippen. Brukar stanna en stynd då jag har kastat grejer och så frågar jag folk om jag kan få grejerna innan de kastar dem.. Skitbra, förra gången hade jag bilen full som både går till pyssel och vår loppis.
 
 
 
 
Spraymålat lite..
 
 
Jag och Therese håller på att fixa en skylt åt oss..
 
 
Hittade en häftig sak  man kan göra med gamla böcker så nu håller jag på att limma ihop dem.. 1300 sidor, en i taget.. pust
 
 
Igår va jag och T till Sundsvall och shoppade, hittade hur mycket som helst och billigt också.. Men det får bli en senare visning, jag har inte packat upp än.
 
Idag åkte jag till Lycksele för att hämta grabbarna hos mormor och morfar. Åkte med dem, mamma och mormor till nallelandet i Lycksele och lekte lite innan vi åkte hem igen..
 
 
 
Mammor kan ha roligt där också..
 
 
 
 
 
När vi skulle åka hem så tittade vi in på röda korset bara en snabbis och vad hittar jag där?? Jo denna skönhet, en stor W Germany Bay spargris. Har aldrig hört talas om dem förr eller sett någon, letade på nätet men hittade ingenting.. hoppas någon kan stilla min nyfikenhet om denna lilla gris.
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0