Inspiration

Jag hittar inspiration överallt och har så mycket skaparlust men jag har så jäkla stökigt i pysselrummet och har även kycklingar där inne (igen) så det blir inte gjort något alls.. Jag hade tänkt att städa upp i huset och göra sådant där nödvändigt denna vecka då jag har varit hemma med barnen men har inte gjort det, jag vet inte var jag ska lägga allt.. Det krävs en rejäl rensning.
 
Igår och idag var jag och barnen på Urkult det mesta av eftermiddag/kväll/natt så då har man ju inte varit hemma, och jag säger ju bara det att där får man hur mycket inspiration som helst.. Jag är alldeles upprymd då jag kommer där ifrån. Imorgon är sista dagen så jag får passa på att insupa så mycket som möjligt av atmosfären som jag bara kan för nu är det ett helt år kvar till nästa gång..  
 
 
Vi såg syster sol idag, hon är ju så grymt bra, ville stanna längre men barnen blev så trötta och griniga så det var bara att åka hem.. Men fick ju sällskap av syrran och vi fick roa oss med att duscha hennes kära Laban som var ut och rullade sig i skit... Najs!!!
 
 
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0