Renovering

Nu kunde jag inte hålla mig längre, nu har jag tömt vardagsrummet uppe och har börjat dra loss tapeterna från väggarna där de har släppt. Jag hade bara tänkt göra så, slipa lite och tapetsera på en gång men det verkar inte bli så lätt.. som vanligt..
 
 
Har diskuterat med Fredde och kommit fram till att vi ska köpa renoveringstapeter på byggmax och tapetsera först så kan man tapetsera de röda tapeterna på dem och måla den 4:e väggen som inte tapeterna räcker till.
 
 
Som ni ser så är de befintliga tapeterna inte i så bra skick.
 
 
 
Jag måste köpa shellack och måla över vattenskadan i taket också, den bara kommer fram genom färgen då man målat så nu ska jag göra det ordentligt..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick reda på en killa i Junsele som slipar golv så jag ska ringa till honom och fråga om han kan komma och kolla golvet och vad de vill ha för arbetet.. När man lix fixar hela rummet är det väl lika bra att slipa golvet också..
 
 
 
 
Det här är tapeten som ska upp. Jag har 6 rullar och har räknat ut att de nog ska räcka till precis 3 väggar, jag hoppas att jag har rätt..
 
 
Sovrummet är fullständigt kaos just nu också. Jag flyttade in tv:n och spelarna in hit och alla kläder ur garderoberna. De ska också fixas till så man kan ju inte ha dem fulla med kläder precis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Vilka skitsnygga tapeter!! Vart har du hittat dom?

Svar: Jag köpte dem på blocket för många år sedan, innan vi flyttat till Bölen ens men jag visste att jag skulle ha dem i vardagsrummet uppe så nu ska de äntligen upp.. Har dragit tapeter hela dagen
Anna-Karin

2014-01-21 @ 06:33:36
URL: http://wickedmuffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0