Gör om lite

Nu har jag ju gått hemma och stirrat på väggarna i 4 veckor så jag har ju bara gått runt och sett allt jag skulle vilja göra om så en dag då Therese var och hälsade på hjälpte hon mig att flytta på en massa grejer som jag inte klarade av att flytta själv med en hand..
 
Före
 

Mitten
 

Jag brukar vilja tömma ett rum helt och sedan börja om helt från början men i pysselrummet går inte det då det är så mycket saker så jag började i den här hörnan.
 
Therese tog med sig ett skrivbord hem så det blev ju genast lite bättre. Jag plockade ihop datorn som har stått och tagit plats och knappt funkat de senaste åren och vips så blev det jättestort..
 
 
 
 
Tänk vad fint det blir med lite tapet. Har 8 rullar av denna fina 70 tals tapet så jag tänkte jag skulle piffa till hörnet lite. Man vill ju bara spy över den beiga tapeten som satt där... Sorry mormor.. (hon som tapetserat den)
 
 
 
Det där skrivbordet har varit så hemskt men det blev inte lika fult då det kom emot den nya tapeten. Det ska nu bli mitt nya sybord. Där får båda mina symaskiner plats. och man kan bre ut sig ordentligt.
 
 
 
Kapade benen på bordet som skrivaren står på att jag fick in den under skrivbordet så fick man bort det.
 
 
När jag fått upp tapeten i hörnan så förökade den sig och fortsatte längst väggen.. Tur man har vänner som hjälper en =)
 
 
Det hände åt andra hållet också.. Tog ner tavlorna och fick hjälp att flytta möbler..
 
 
 
 
KAOS!!!!
 
 
 
 
Det blir nog bra då det är klart.. Allt går så långsamt med en hand. Har hållit på att flytta och städa saker i en vecka nu..
 
 
 
 
Alla burkarna är fyllda med sygrejer
 
 
 
 
 
En sak säger jag då. Det är svårt att spika i spikar till tavlorna med vänstern då jag är högerhänt egentligen..
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0