Städning

Jag skulle ha behövt städa inne i huset men har påbörjat en storstädning ute istället.. Var till tippen i torsdags med en smockfull släpvagn med diverse grejer från härbret.
 
Det har varit en bra förvaringsställe där och har inte varit så mycket råttskit eller nått sånt men nu så har det varit lite mycket på sistone så man vill städa ut och fräscha till lite.
 
Uppe hade näten för gluggarna gått sänder så svalorna hade tagit sig in och byggt bo så allt är bajsat på.. Väggarna, sakerna nerför trappen.. ALLT!
 
Bar ner alla grejer och tömde förra helgen då Fredrik var borta. Bara vävstolen kvar nu så idag dammsugade jag och låg ner på alla fyra och skurade golven och väggarna med rotborste och såpvatten.. Det blev så fint =)
Ska skura en gång till och försöka ta ner vävstolen så kan jag inreda sedan..
 
Är fundersam om jag ska måla om där uppe men jag vet inte.. blir ju så vitt då... måste klura lite..
 
 
Före
 
 
 
Ska försöka ta en efterbild imorgon.
 
Det blev ju som sagt en massa skräp efter städningen i härbret så jag behövde släpvagnen, som var full med hyllor som jag fått av Annika så jag var ju tvungen att tömma den. Men för att kunna göra det så var jag ju tvungen att städa upp i lagårn.
 
Före
 
 
 
Hittade en cykel under allt....cool
 
Efter
 
 
Detta känns jäkligt bra.. Var helt slut. Var ganska många fönster som stod här men de bar jag upp och har städat fönsterhörnan också och sorterat efter storlekar så man snabbt hittar det man letar efter... Känns bra.
 
Nu är det bara att organisera resten av ladugården, härbret, alla förråd och mitt liv så blir det nog bra...
 
 
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0