Är helt slut

Jobbade bara tre dagar förra veckan men han ju med mycket.. Var vikarie för 3 olika lärare de tre dagarna och fick göra mycket olika saker vilket är jätteroligt =)
 
Denna vecka vikarierar jag för en och samma person och hon har syslöjd och hemkunskap, jätteroligt att se vad alla eleverna jobbar med och  hur de jobbar. Jag har varit glad över att jag kan sy och har kunnat hjälpa dem med det mesta men virkningen gick jag bet på. Fick ringa mamma och fråga om hjälp. Men svårt över telefon.
 
Blir ju lite lätt stressigt emellanåt när det är 10 stycken som siter och ropar på hjälp samtidigt och jag får mina utbrott när de inte lyssnar men alla elever lever och mår bra så jag är nöjd hehehhe.. Men blir helt slut i huvudet av alla ljud. Börjar jobba på kyrkogården den 3 maj så då blir det väl för tyst..
 
 
 
Hemma skrapar jag fönster och målar tak. jättetråkigt arbete men det ska göras.
 
 
Tackor som ligger ner är ju så bra lekplatser tycker lammen.. Skutta upp och ner och upp på huvudet och ner igen.. busfröna..
 
 
Mina två kelgrisar.. Alma och Ella.. Kommer och buffar i knävecket för att bli kliade, ska helst ligga i knä och gosa.. Hur söta som helst.. Att det alltid blir några som är sådana kelgrisar från att de föds och några är så rädd och springer bara man tittar på dem??
 
Fåren lammar och 10 stycken små lamm har kommit till världen. Hade problem idag med en tacka som fick tvillingar. Ifjol fick hon en men den var dödfödd så det är egentligen första gången som hon måste sköta om sina små och tvillingar blev lite förvirrat.. Men jag tror att det har smält nu att hon har två och tar hand om dem. Jag håller ett vakande öga på dem.
 
 
3 tackor kvar nu då att lamma och Fredde ska bort i helgen så de kommer väl passa på då.
 
 
 
 
Kollar Freddes plantor, ska försöka få dem att överleva över helgen..
 
 
Går och tittar på huset och suckar över all målning som är kvar.. =( Hopas att det blir varmt på fredag så kan jag måla lite.. Jag har bara en lektion då så jag har mycket tid ledigt den dagen. En sida är ju målad en gång och en de två andra är målade halva så huset ser lite knäppt ut nu men det måste göras i år. Solsidan som ni ser nu är ju värst utsatt.. Hatar att måla, helst själv, då är det ju så tråkigt.. Men får väl lyssna på P3 dokumentär så rtiden går fortare.. Om någon vill hjälpa till så går det bra också =)
 
Känns som om det är 100 olika grejer som måste göras, NU!! Blir lite stressad och får problem med magen =(
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0