Back from the bio.

Har varit på bion nu.. Den var faktist så roligt som jag hoppades att den skulle vara. Tyvärr så var det bara ungefär 10-15 modiga Junselebor som vågade sig till bion ikväll så man kan ju inte kalla det någon kassasuccé för Junsele biograf precis.

Är då glad att jag har sett den nu iaf och det var skönt att gå på dejt med gubben ; ) Har ingen unge hemma ikväll så nu vet jag ju inte riktigt vad man ska göra resten av kvällen.. är det något på tv måntro??? F blir väl sur om jag sitter vid datorn hela kvällen. Läste förresten syrrans blogg nu för ett tag sen och fick skratta lite... Hockeyfan nr 1 lr????

Har nästan inte suttit vid datorn något den senaste veckan. F tycker inte att man är social då. Han vill väl umgås men han somnar så fort vi sätter oss ner framför en film eller tv program. Han somnade iaf inte på bion den här gången. När vi var och såg Harry Potter filmerna och sagan om ringen så somnade han då....  fy på han..

Jag har fått mitt paket från Ellos nu iaf. Fredriks present, mina förvaringslådor och en badrumsmatta som mormor ska få i julklapp. Har inte fått räkningen än så det känns bra än så länge *skrattar*





Det är de här grejerna jag köpt på Ellos. Lådorna är till Miltons nya rum. Jag kan ju inte lägga ut Fredriks present här.. kan ju hända ibland att han läser min blogg.. vill inte förstöra överaskningen för han har nog verkligen ingen aning. =)
 
Ska ju till Övik imorrn. Har gjort iordning karta så att jag hittar till bilfirman, fört över shoppingpengar från sparkontot och klippt ut rabattkuponger och stoppat i börsen. Man kan ju spara några kronor =)

Ett stopp i Övik som bara är ett måste är Indiska. Ska kolla efter nya gardiner till vardagsrummet och efter dukar till köket som matchar stora duken som jag fick av mamma ifjol och så brukar de ju ha så mycket annat fint. Dukarna och gardinerna brukar ju vara lite dyra bara men det kanske är värt det???

Var in på Indiskas hemsida nu och kollade runt och hittade en massa fint. Kolla här:


Detta linne tycker jag verkligen om. Hoppas att jag kan ha det trots stormagen. Kanske ska köpa den och ha det till jul då jag inte har magen längre.



Fin tunika



Underbar klänning men jag skulle nog inte passa i den.



Fin jacka. Syrran kanske???

Ska kolla och eventuellt prova imorgon. Trots stormagen =)




Hittade bara en bild på gardiner på Indiskas hemsida men den var ju fin =)


Nyheter på Indiska.



Fin duk... VILL HA!!!



Bordstablett i spets




Bordslöpare... Skulle den passa hos mig???




Älskar julpynt. De har så fina julkulor på Indiska.. funderar på den med tofsarna (lila). Fina kakburkar också.



Snygga kakfat och godisskålar.





Vad fin denna godisskål skulle vara hemma hos oss.. Någon som vill köpa den åt mig??




Julpyntade hela nedervåningen i mitt huvud idag och de här kakfaten skulle passa jättebra hos oss i jul (och annars också såklart). Ska bli lite crazy med julpyntningen i år tror jag =) Iaf i vardagsrummet och köket.  


Snygga koppar och glas




Behöver nya STORA tekoppar. Den här såg bra it.




Snygga färger mina favvosar.. Undrar ifall de är stora koppar också??


  




Vilket fint fat. Vet inte ifall de säljer dem fortfarande men ville lägga ut en bild ändå.


Möbler



Att det är ett fint sängbord. Jag skulle faktist kunna tänka mig att ha ett sånt men 1295 kr per styck är lite för magstarkt för mig.
 


Fin pall, 595 kr.




Vill ha i vårt vardagsrum då jag gjort om.

Alla bilder kommer från indiskas hemsida.

Till vår hall



Denna tänker jag köpa till vår hall. Perfekt skulle den vara. Liten men har förvaring under locket. Indiska 2795 kr.


Har hittat en matchande spegel också från EM. Kostar "bara" 995 kr.



Och så skulle jag tapetsera hela hallen i Hanna Wernings underbara tapet. Finns att köpa på engelska tapetmagasinet.

Nä nu ska jag ta och göra en ritning över hur jag vill göra om hallen nere. Den är så trång och besvärlig. Jag har redan gjort en ritning för hand men jag ska prova i datorn också =)

Nu är jag tillbaka efter lite ritande.

Så här blev ritningarna före och efter. Blir så mycket bättre då man ritar för hand men det går så dåligt att visa upp dem då.. De får duga.

Före - så som det ser ut nu alltså.



Hallen sedd inifrån köket. Trångt!! Dörren till vänster leder in i pannrummet. Den vill jag tapetsera över. Den vita öppna dörren leder in i vardagsrummet.



Trappen upp. Sedd från köket. Vill måla furun vit. Garderoben till höger.



Garderoben. Man ser aldrig nånting där inne. Blir så man nästan bara kastar in kläderna där. Svårt att hänga fint.



Vägg som tar en massa plats. Tyvärr så kan man inte riva den ändå upp till taket men man kan lämna en liten bit uppe där. Skulle bli luftigare iaf. Min fina vas som jag fått av Emmy. Använder den till paraplyer och skohorn. Spegeln från Ikea.



Toadörren, vill tapetsera över och runt om den.



Ännu en bild på väggen och garderoben. Köket syns lite grann.



Ytterdörren sedd från vardagsrummet. Vill ha vitt runt den.



Vår fina lampa får vara kvar. Fick den av mamma och pappa i inflyttningspresent då vi flyttade in här. Den har tydligen suttit på ett gammalt hotell.. Älskar den.

Min ritning - Före


Det är så trångt i vår hall nu och så är det en konstig garderob i rummet som tar en massa plats. Den är bara gjord så att det är en draperidörr som man skjuter igen fäst vid väggen som går ut i hälften av rummet. Jag skulle vilja riva den väggen (visas i mörkgrått) så att det ska bli större och ljusare.
Just nu så är det ett stort och otympligt element på den väggen också och en beige korkmatta på golvet som ser smutsig ut jämnt. Är samma matta inne på toaletten också.

Vi har en blå byrå i hallen och en blå matta på golvet. Byrån sväljer mycket men tar mycket plats och det finns ingenstanns att sitta.

Efter


Jag vill öppna upp genom att ta bort väggen och elementet och sedan lägga in klinkers med golvvärme (även lägga samma klinkers in på toan och köket) Hatthyllan får sitta på samma plats och så vill jag bygga skohyllor under osm sväljer massor av skor.

Vill ha en snygg matta på golvet som passar Hanna tapeten, snygga förvaringslådor som matchar uppe på hatthyllan och fina sittkuddar på lilla soffan från Indiska.
 
På väggen mot köket (den längst till höger) vill jag ha krokar överallt över hela väggen från tak till en bit ovanför golvet där man kan hänga handväskor, kepsar, barnkläder, halsdukar med mera.

Hannatapeten ska bara sättas upp på väggen mot vardagsrummet  (längst upp) Ska även tapetsera över toalettdörren och runt den och över pannrumsdörren så att de inte syns lika väl. Det är så många dörrar i denna hall. Resten av väggarna och även väggarna upp i trappen så hade jag tänkt måla vita.

Nä nu ska jag sova. Måste väl lägga mig om jag ska orka med morgondagen. Sov gott..
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0