Jag har totalt gett upp det här med städning..

Jag har aldrig tyckt om att städa hemma men så stökigt som det är hemma just nu var det länge sedan det var. Helst vårt sovrum där jag brukar försöka plocka upp efter mig. Nu är det kaos där, helst sedan vi tog ut Miltons spjälsäng ur hans rum för då hamnade den inne i vårt sovrum istället. Kändes meningslöst att att bära ut sängen då vi snart får användning för den igen. Är ju inte länge kvar nu tills bebis kommer.



Så här fint är det sällan med sängen bäddad och allt. Överkast från Åhlens, kuddar från indiska och pläden från Ikea. Sängbordet har jag fått av en vän till familjen då jag hjälpte honom att flytta. Det får duga så länge. Måste sätta upp min Indiska väggbonad. Ser så naket ut på väggen...



Dammsugat och fint i både vårt rum och Miltons. Har inte satt upp några sänglampor på väggen förrän vi vet vad vi ska ha. Kändes synd på nya tapeten. Vill ju ha en ny säng och då kommer sänglamporna stå på huvudgaveln.



Vår fina fotölj som vi fått av grannarna Lasse och Lilian då de flyttade hit. Pläden från Jysk och kudden från Indiska.



Fina fotöljen igen. Den gröna kudden är en present som jag fått av min vän Marianne. Byrån är från loppis som jag målat om och tavlan har jag gjort själv. Lampan fick vi av Lasse och Lilian och fiskmobilen är från Indah import.



Kaoset!!! Så här såg det ut förra veckan då jag gick igenom alla bebiskläderna. Plockade fram alla lådor från kallskrubben och sorterade kläderna i rätt storlek. Spjälsängen är fylld med rentvättade kläder. Måste sluta göra så och plocka undan på en gång.



Ännu mer kartonger. Blev en liten hög med bebiskläder som gick till tvätten också. Har börjat packa bbväskan så jag måste ju ha med mig några första kläder till bebben.



Spjälsängen tar sån stor plats, mycket större än jag trodde att den skulle göra. Kartonger överallt. Bar iaf undan kartongerna samma dag (att några hamnade i hallen och inte kom längre är en annan historia) men resten av röran är då kvar.



KAOS!!!



Har sorterat kläderna och märkt upp kartongerna ordentligt med storlekarna så att man hittar lättare sen då man ska ha dem.


Milton hittade sig några kläder i lådorna iaf. Han vägrade ta av sig dem.



Är så glad för tröjan och mössan. Han var alldeles svettig. Fick muta honom av med kläderna 



Är påklädd och klar för dagis. Tröjan och mössan var ett måste. Fick inte ta av dem. Hade visat upp sig på dagis då han kom dit.



Gladskit =)



Nu har han fått på sig hela dressen. Såååå söt...

Efter att ha lagt upp de här bilderna så var jag tvungen att gå upp och plocka undan och dammsuga i sovrummet, pysselrummet och Miltons rum. Det kändes så skönt fast det var jobbigt. Skulle ha haft en bild av mig då jag låg på sidan på golvet och dammsugade. Svårt att komma åt under sängen. Hittade då mycket med leksaker där under. 

Har inte dammtorkat men det kommer så småningom. Kanske var det bra att ha en massa stökbilder att titta på. Då ser man hur det ser ut hemma på ett helt annat sätt än annars.
Ska ta mig i kragen nu och ta itu med resten av huset men det går så dåligt med Fredrik och Milton hemma. De följer efter mig hela tiden och drar ut saker som jag plockat undan. Jag blir bara irriterad och förbannad och då blir de också det för att de inte förstår varför jag blir förbannad. Nä, då är det bäst att de är borta och jag får dola på för mig själv.

Nu ska jag gå och läsa sagor för Milton. Vi har just badat så jag hoppas på att han blir trött snart och vill gå och vila, han sover så dåligt på nätterna nu då han är förkyld och det känner jag av med. Jag vaknade säkert 20 gånger inatt och vred och vände mig. Gav upp vid 3 och gick upp och såg tv ett tag.  

Längtar tills imorgon. Ska shoppa som en galning *skrattar*
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0