Ostkrokar och internet

Har haft en väldigt lugn dag idag må jag säga. Istället för huset fullt med barn på kalas så blev det bara jag och två snoriga killar istället, Milton mår nog lite bättre än Fredrik men snorar ändå på för fullt. Har gått åt en toarulle redan. Båda två ska få vara hemma från dagis och jobbet imorgon och kurera sig. Känns lite ovant att ha dem hemma på en måndag men det ska bli kul också.  

Vi tog sovmorgon imorse, eller man kanske ska säga att Milton lät oss ta sovmorgon, sov ända till 8. Det var så skönt men vi gick och la oss halv 9 igårkväll så det känns nästan som om vi sovit för länge.Hade så ont imorse men hade tur att Fredrik var villig att hjälpa mig upp ur sängen. 

     

Var en hektisk dag igår. Miltons farmor och farfar var hit och så grannarna Lasse och LIlian. De ville fira Milton och Milton tyckte att det var jätteskojigt. Fick en massa presenter och tårta så han var helnöjd. 

Av farmor och farfar fick han lite kläder och ett pussel och en bil, faster Madde hade skickat med en bokom fordon som M tyckte var väldigt intressant. Lasse och Lilian hade slagit på stort och köpt en jättefin resväska, brandmansstövlar och byxa och tröja och så fick han 500 kr insatt på sin fond. 

Efter att de farit så åkte vi till mormor Britt och där fick han ju ännu mer presenter, en grävmaskin och 500 kr  av mommo Britt och en jättefin tröja av moster Karin.



Jag kan då säga att vi hade då köpt rätt saker åt han iaf. Han var överlycklig över tågbanan som Fredrik köpt på biltema. Skulle leka med den hela tiden, hade inte ens tid att äta frukost imorse. Grytsetet i rostfritt stål som jag köpt åt honom i vår alltialloaffär Edins, lekte han med hela kvällen igår. Han var så söt i sitt lilla förkläde där han nöjt stod vi leksaksspisen och lagade mat. Köpte de 2 sista barnkammarböckerna som han inte hade till honom honom också.

       

Gissa om vi var slut igårkväll, efter tårtätande och kyrkobesök så bjöd ju mormor oss på restarurang Corner och det var så himla gott. Åt tills man höll på att spricka (nog för att håller på att göra det ändå.) Var tvungna att gå då de dukade upp ett stort buffébord med efterrätter. Det såg alldeles för gott ut. Hade inte plats med mer mat i magen. Åt upp resten av tårtan igårkväll istället efter att Milton lagt sig. MUMS!!!



Kan ju bjussa på mig själv.. Jag är verkligen så trött som det ser ut på bilden.
 


Har fortsatt denna morgon liggandes på soffan och M tyckte att jag var en perfekt tågbana. Han täckte mig med lok, vagnar, hus, bussar och bilar. Kände mig som en julgran. Milton blev då så trött efter allt spring imorse så vi tyckte att han skulle gå och vila en stund, det tyckte inte Milton om men efter att vi sagt att mormor och morfar skulle komma med present och äta tårta och att de skulle busa så var han nöjd med att lägga sig.  



Då han lagt sig så passade jag på att sätta mig vid datorn med en liten skål ostbågar och kollade upp lite hemsidor som jag hittat i tidningen Sköna hem. De flesta sidor som man hittar där brukar visa sig inte vara så bra men jag hittade då en sida som jag verkligen föll för. Här kommer lite sköna bilder därifrån.

Signerat.se

Snygga tavlor





 



Snygga tapeter till fondväggar







Väskor och kläder





Tycker dessa vantarna är så roliga. Övre vuxen-barn vante och undre parvanten.



Snygga haklappar



Vill ha väskan, Fanns i massor av olika tyg. Finns bara en av varje. Ingen är lik.

 



Mumsiga bakelser. Lite svårsmälta kanske.



Kuddar gjorda i 70-talstyger.


 
Fin liten ängel. Vill ha!!!

Allt kommer från signerat.se

Det var allt för idag =)
Ha det bra.
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0