Vill åka bort

Har varit så fruktansvärt sugen på att ta bilen och bara köra iväg. Är så less på att sitta hemma hela tiden men Fredrik vill aldrig åka någonstanns. Milton sov hos farmor och farfar natten till idag och då tyckte väl jag att vi kunde åka bort då, fara till Sundsvall eller Umeå och hälsa på men det gick ju inte. Får ta ungarna och åka själv då.. Håll på att bli tokig. 

Hade förövrigt en väldigt trevlig torsdag. Det är sådana dagar som får en att hålla ihop. Umgicks med Therese och Tyra hela dagen och den dan bara flög förbi. Vi var på föräldraträff i Kvarnå. Vi blev bjudna på världens goaste pasta hos Annika och Tomas. Man åt så man höll på att spricka. Fick receptet idag. Tack tack, nu ska jag laga mat så att det står härliga till. =) 

Efter maten så hämtade vi Milton på dagis och så gick vi en promenad  på byn och hämtade Tim på hans dagis. Det spöregnade men det gjorde inte mycket. Vi hade då trevligt iaf. Ska åka dit på måndag så Milton och Tim ska få leka av sig. De älskar varandra redan efetr att bara ha lekt ihop 1 gång. Helt otroligt.

 

Svärmor skickade ett kort på Fredrik då han var bebis.. Söt va han då =)

På tal om Fredrik så tog han hunden och gick. Han har räknat ut att det ska ta ungefär 3 timmar att gå in på byn (2 mil) så han skulle kolla om den teorin håller. Jag ringde just till honom och han hade hunnit 6 km då på en timme. Får se hur lång tid det tar. Jag och Elliot ska snart åka in på byn också men vi tar bilen. Fredrik brukar få några sådana tokryck emellanåt men jag pallar inte att börja gå 2 mil när jag är så otränad.

Jag passar på att äta lite lärdagsgodis och titta på lite hemsidor istället medans han är borta. Elliot sitter så snällt i sin babysitter så då går det ju bra =) Han har upptäckt sina fötter så han sitter och stirrar på dem.



Avslutar med dessa bilder

Ha det gött
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: M.

Tackar:D

Jag vill också åka bort! Vi får ta en roadtrip tillsammans ^^, haha

2009-04-04 @ 12:56:42
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Erika

Umeå är roligt :D

2009-04-04 @ 19:21:57
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0