Förvånad

Snacka om att jag blev förvånad idag, ja så förvånad att min haka nästan fick skrubbsår då den nästan slog i backen. Sprang på Erika och hennes mamma och lilla söta Mira på Ica idag... jaha kanske det är många som tänker, vad är det med det då, men nu så är det så att Erika bor i Nordmaling och det är en tjej vars blogg jag följer med stort intresse. Inte så himla stor chans att man ska träffa på henne i lilla Junsele då, är ju inte som om det var nära hon bor och så har jag inte varit in på byn på hela veckan så att jag lyckas träffa in den enda dagen de var hit var roligt....

Är himla kul att få träffa henne iaf och få se söta Mira på riktigt. Det kan ju kännas lite konstigt första gången man träffar någon in person men de var supertrevliga.. Kul att träffas Erika =)



Var in och handlade idag och hörde några barn som höll på att tjata öronen av sina föräldrar, jag vill ha de och jag vill ha de ge mig ge mig GE MIG!!!!!!!!!!!  Känner mig lite dum nu som klagade på om Milton igår. Jag som har världens snällaste pojkar. Milton har det ju aldrig varit något problem med, han är alltid lika snäll och lyssnar på vad jag säger. Jag behöver inte oroa mig för skrikattacker inne på ica, eller att han springer ifrån mig. Frågar oftast snällt om han får göra saker och är supersnäll med sin lillebror, inte en enda gång har han varit elak med Elliot så lite trotsighet ska jags tå ut med, det är ingenting mot hur andra föräldrar har det... Älskar min familj =) 



Idag så hittade jag något mindre kul i nyheterna. Min mormors kusin drunknade för drygt 2,5 år sedan och de hittade honom aldrig känns som om det är han de har hittat bitar av nu.. Känns verkligen olustigt. 

Jag saknar honom verkligen. Brukade hälsa på varandra lite titt som tätt och jag har växt upp med honom. Allt sådant här får mig att tänka på morfar också och då kommer saknaden..

Människokranium funnet vid kraftverk


Västernorrland 13 aug 10:38

Benrester från en människokranium hittades i skogen vid Degerforsens kraftverk under onsdagseftermiddagen. Området är nu avspärrat och polisens tekniker kommer under torsdagsförmiddagen till platsen för att undersöka benen, skriver allehanda.se.

För att läsa hela artikeln klicka här.



              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Erika

Det var jätte roligt att träffa dig och Elliot idag också :), du var jätte trevlig och sonen var super söt!!!



Jag bor dock inte i Nordmaling nu, vi har ju flyttat :P.. hehe!! Bor nu i Köpmanholmen, typ 2,5 mil söderut från Övik! Det är nämligen inte så långt till Junsele då, hihi.

Borde ses fler gånger tycker jag.. det känns som om vi kom bra överens :)



Vars är det ni bor då?



KRAM

2009-08-13 @ 19:00:48
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: M.

Ja Emanuel ha vart ledig sen början på Juni, jobbigt när det blir så långt uppehåll!



Nemen se där ja:) Världen är bra liten ibland ^^,

Hennes blogg brukar jag också läsa :)

2009-08-13 @ 21:03:53
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0