Sjuka barn

Milton var gnällig igår men inte mer än vanligt och somnade väldigt fort. Även Elliot  somnade fort bara för att vakna en halvtimme senare och gallskrek, han ville inte sova själv men jag tänkte inte ge mig. Jag stod vid spjälsängen och lade ner honom varje gång han ställde sig upp och då blev han ju tyst och somnade men så fort jag började gå ut ur rummet så började han grina igen. I sådana lägen så undrar man ju vad det är för fel på en..
Kl 10, 3 timmar efter att jag lagt dem första gången så grinade både Elliot och Milton. Milton höll på att koka upp av feber så Fredrik fick snällt kliva upp och hjälpa till. Tog av honom kläderna och gav honom vatten. 

Lade Milton i vår säng så jag skulle ha lite koll på honom, Fredrik lade sig också så jag fick koncentrera mig på det skrikande lilla odjuret i spjälsängen (ja han var inte mycket värd igårkväll) Efter en havtimme till av gallskrik så bröt jag självklart ihop och bara stod och grinade vid spjälsängen så Fredrik fick än en gång kliva upp och ta över medans jag gick ner och funderade på att rymma, men innan rymningen lyckades genomföras så ropade Fredrik på mig. När jag kom upp så hade Milton spytt ner hela vår nya säng. Självklart så hade det även gått igenom lakan och allt så madrassen under stank spya.

Det var ju bara att slänga allt i tvätten, duscha Milton bädda nytt och hoppas att han inte skulle spy mer, vilket han inte gjorde heller.

Fredrik lyckades sova ner Elliot igen och han fortsatte faktist att sova också men det gjorde inte Milton. Han somnade runt tolv och runt 3 så väcker han mig igen och är bajsnödig men han kunde inte bajsa så vi satt på toan i 1,5 timme. Efter laxermedel och lite andra småknep så lyckades han tillslut att göra lite granna men då ville han ju inte sova nå mer. Så han har tjatat på mig sedan halv 5 att han vill gå ner och se film..

Jag har haft en sådan underbar natt.. Hur har det varit för er??

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: M.

Huua vilken natt ni hade! hoppas de frisknar till snart

En annan låg och vred och vände sig till 5:30 imorse.. drygt =/

2009-12-10 @ 13:21:31
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: M.

Näe jag har ingen aning faktiskt:S

Ah man får hoppas det :)

2009-12-10 @ 21:04:35
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0