Elliot är nu en vecka

Att det redan har gått en vecka sedan klumpen kom till världen är ofattbart. Jag har inte alls varit lika känslosam denna gång som jag var med Milton då jag bara grinade och grinade men jag har lätt för tårarna nu också känner jag. Började lipa igårkväll då jag läste jakttidningen.. Då är man känslig.

Det går iaf bra. Milton har varit på dagis tis-tors så han är nöjd och vi har bara varit hemma och njutit av lugnet. Har varit så skönt att ha Fredrik hemma för jag har stora problem med blygbenet och höfterna. Kan inte riktigt lyfta benen och högra benet är värst. På natten måste jag ha hjälp av Fredrik att lyfta benen i sängen igen då jag varit upp och hämtat Elliot. Väldigt besvärligt men jag ska få komma till en läkare på onsdag i stan. Hoppas på att få ett positivt besked då att det kommer att bli bättre eller att jag kan få hjälp.

Elliot äter hela tiden och mår bara bra. Sover bra om nätterna. Har bara varit upp och matat honom 2 gånger inatt så det är ju inte så farligt =)

Just nu ligger han och sover på soffan. Jag har småstädat lite, ska snart få besök så då vill man ju ha plockat bort det värsta iaf. har även tagit fram Elliots första bok och ska börja fylla i den lite smått.

Ska gå till lillgubben nu

Ha det så bra.

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0