Hittade ett sånt snyggt vardagsrumsbord

Fick Elloskatalogen för ett par dagar sedan och de har ett sånt snyggt soffbord där.. Fick väldans lust att beställa det. Bra med förvaringen också..



Bord från Ellos... Vill ha...

För övrigt så mår vi bara fint.. Det är ju höfterna som spökar men jag var till stan igår för att kolla dem. Blev sjukskriven 1 månad och fick en remiss till sjukgymnasten Stina så att jag kan träna upp mig. Ska dit på måndag för att få ett träningsprogram av henne.

Skrev ju om knölen förra gången, den jag hittat i bröstet. Fick inte mycket hjälp på vårdcentralen här i Junsele iaf. De tyckte attbrösten brukar vara knöliga och att det nog inte var något. Fick inte ens komma in så att någon kunde känna på den. De skrev ut en spray som jag skulle spruta i näsan så att mjölken rinner till (de trodde att det var stopp i mjölkgångarna) men jag kan ju inte ens ta av mig bhn utan att det sprutar mjölk som en fontän så jag tror ju inte att det är det..

Passade på att fråga doktorn igår i stan och det var 2 läkare som kände och klämde på mig. Jag vet inte vad jag trodde men undermedvetet så trodde jag nog att de bara skulle säga att det inte var någon fara och att jag skulle kunna åka hem men helt plötsligt så stod jag där med en lapp i handen om till vilka läkare jag skulle gå till under dagen.

Fick en akuttid till röntgen på eftermiddagen och en träff med en läkare som specialiserar sig på bröstcancer. Röntgensköterskan kunde inte se så mycket sa han. Eftersom jag ammar så var det svårt och läkaren klämde och hade sig och tog till slut biopsi på knölen. Han stack mig ett par gånger med en lång nål i bröstet. Elliot tyckte inte om att de gjorde mamma illa så han satte igång och stortjöt och mina bröst sprutade som fontäner. Var rätt så komiskt egentligen.
Läkaren sa att det nog inte var någon fara för tumörer brukar vara hårda och min var ganska så mjuk, så nu ska vi bara vänta på att svaren kommer tillbaka.. Känns skönt att de tog mig på allvar iaf och kollade upp det ordentligt istället för på vårdcentralen då de bara viftade bort det. Nu kanske man slipper tänka på det. 



Elliot var butter hela dagen men han höll sig då snäll och lugn iaf fram tills biopsin. Var då för tur att inte Fredrik och Milton följde till stan. De hade varit så lessa och griniga. Var rätt så lugnt och skönt att fara själv.  

Jag var ner en sväng på stan också innan det var dax för alla provtagningar. Käkade lite på lilla cafét, shoppade bebiskläder på Lindex och Kappahl och snygga kuddar på Jysk. Blev billigt också tack vare rean och på Lindex hade jag halva reapriset. 2 bodysar, 3 par byxor blev 164 kr på Lindex och 1 pyjamas och 2 tröjor blev 82 kr på Kappahl.. Inte illa. Hittade kuddfordralen jag stått och tittat på Jysk för halva priset också så jag hade en lyckosam dag igår då det gällde shopping =)   




Kuddfodral Amia 2 för 74,95 kr på Jysk
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Linn

Hej gumman, skönt att du fick ta prover på knölen, oroligt och jobbigt att vara osäker. typiskt junsele att vara så nonchalanta... fy skäms på dem. hoppas att det är en stockning eller ofarligt. vad blir det i helgen då? bara lugnt? jag jobbar hela helgen, har en ledig dag idag för att sedan jobba en vecka i sträck. vet du hur ica ger ut lönen är det typ från den 25 mån 1 tom den 24 mån 2? fick så lite i lön så jag funderar. kram på er

2009-01-23 @ 10:46:05
Postat av: angelica nordlander

men vad skönt att allt börjar gå bra :)

men vilken butter liten kille du har på bilden ;)

Hoppas allt e fint hos er iaf

kram från oss alla

2009-01-23 @ 19:02:49
URL: http://aliciasagalinnea.blogg.se/jela

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0