Nu är Elliot äntligen här..

Torsdagen den 8 januari så kom äntligen våran lilla Elliot till världen och snabbt gick det.

Ville inte sättas igång av sig själv så de tog hål på hinnorna och gav mig värkstimulernade dropp och det gjorde verkligen susen.



Här leker vår barnmorska Hanna med droppet för att få in rätt inställningar.

Blev igångsatt klockan 10 och klockan 14:25 föddes han med endast 15 minuters krystvärkar. Han var 4840 gram tung och 55 cm lång och hade ett huvudomfång på 39 cm. En riktig bamseklump vill säga =)

Allt gick jättebra, sprack inte ens så det känns konstigt att få må så här bra efter en förlossning. Visste inte vad jag skulle göra sedan på kvällen för Elliot mådde bra och jag mådde bra så när Fredrik åkte hem på kvällen så blev jag väldigt göralös.  Gick tyvärr dåligt att ringa från salen så man kunde inte ringa runt till folk heller.

Alla barnmorskorna och sköterskorna var helt underbara på bb och förlossningen och senare på kvällen så fick jag faktist en rumskompis också som var hemskt trevlig. Vi heter Anna-Karin båda två så det blev lite förvirrat ibland för alla.



Det var den 50:e förlossningen som vår barnmorska tog hand om så nu så får hon vara ensam barnmorska utan handledare. (de ska ha varit med om 50 förlossningar innan de är helt klara med utbildningen) Det var jättekul och Hanna var hur bra som helst. Vi trivdes jättebra med henne. Stort grattis till dig =)



Stolte storebror. Milton vill hjälpa till med lillebror hela tiden och är så duktig. Han vill även sitta och hålla i honom fastän han skriker lungorna av sig.. Milton bara sitter och ler och myser.  

Fick mig att börja gråta i lördags då vi skulle åka hem då han utbrister att han är så glad att han hämtade hem mamma och lillebror från sjukhuset.



Nu ska bara amningen komma igång så att matvraket blir nöjd någon gång.

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anonym

grattis grattis till

ännu en kille....

hälsningar från Maria & valdemar

2009-01-11 @ 16:39:28
Postat av: Linn

Hej på er... åh vad jag är glad att allt gick bra. vad roligt att milton är så snäll med honom, ja han sken som en sol när han var in på ica och han berättade att han skulle hämta mamma och lillebror!!! hoppas vi ses snart. kram på er

2009-01-12 @ 09:28:34
URL: http://linzzo.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej. tack. jo vi har det bra, lite förkylda. tänkte komma ut till er nått, men som sagt är vi lite snoriga nu. hoppas det går bra med lillgossen och storebror. kram

2009-01-14 @ 11:19:29
URL: http://linzzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0