har varit som ett åskväder

Florida Keys Lightning Storm


Jag har verkligen kännt mig som ett åskoväder de senaste dagarna.. Mitt humör har inte varit bra och jag har exploderat för minsta lilla och min stackars familj har fått stått i skottlinjen väldigt mycket.

Det beror nog på att jag inte får sova på nätterna. Min kära lilla Elliot är vaken hela nätterna och sover inget vidare på dagarna heller. Han vill bli buren eller ligga mot bröstkorgen så jag sitter upp och sover om nätterna nu för tiden. Gör ju verkligen underverk för ryggen och nacken =(

Kom iaf och tänka på en helt underbar hemsida med bilder på åskoväder och tornados.  Mina favoriter. Jag är verkligen fascinerad av oväder. Det är en dröm att få åka till USA på tornadojakt någon gång i framtiden =)


http://www.floridalighting.com


Florida Keys waterspout   supercell 



Finns även en annan sida som är väldigt bra med många härliga bilder.

http://www.stormeyes.org/tornado/rogersky.htm

When Thunderstorms Collide


Anvil Crawlers


Idag känns det så himla bra. Jag har fått sova någorlunda (Fredrik tog Elliot och gick ner med honom i morse) och så är jag ensam hemma med Elliot så vi bara får ta det lugnt. Jag har pratat av mig med systeryster i 1,5 h på telefonen och vädret ute är helt underbart. Ska ge Elliot mat nu och ta och gå ut en sväng efteråt. Måste passa på och njuta medans solen är framme. 




Elliot ganska så nöjd i mormors knä..

Återkommer med lite inredning snart.

Ha de gött
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Lisa

Å va söt :) Kul att du gillar min blogg! Om du gillar oväder ska du följa med till sydafrika, där är det massa oväder och det riktigt stormar och har enorma åskväder :)

2009-03-18 @ 17:46:17
URL: http://pinkfriday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0