Möblerat om

Jag och Fredrik har möblerat om i helgen för jag hade tänkt att göra iordning skrivbordet nu och ställa det på plats.. Vill ha det klart nu!!!



Har så jäkla stökigt över hela huset så jag vill bara fly, vet inte varjag ska börja. Har gått och plockat hela dagen men ser inte mycket skillnad...

Hade tänkt att skrivbordet skulle stå där fotöljen står men det blir inte bra.



Så vi flyttade ut skåpet in till vardagsrummet igen så får skrivbordet stå där istället.



Så här ser det ut nu. Jag tycker inte att jag får någon fason på vardagsrummet. Det är svårmöblerat.



HJÄLP så det ser ut.. städade faktist av skrivbordet idag och satte in alla papper i pärmar.. Duktig jag är då..



Så här står sofforna för tillfället.. Iaf tills jag kommit på hur man ska göra där inne..



Bäddade till och med sängen idag... wohoo.. Fredrik har beställt materialet till sänggaveln så han kan börja bygga.. Måste sätta upp nånting på väggen.. Va tomt det är..


Helgens syprojekt




Fick mina mönster från tradera i fredags så i söndags så satt jag och provade mig fram. Tyckte att det stod så krångligt i mönsterbeskrivningen på den här så jag hittade på eget och det gick ju jättebra.. Elliot fick äran att vara provdocka och den satt perfekt. Alltså en stl 80-86

Älskar tyget, köpte det på tradera för billig peng =)



Gjorde en klänning i några storlekar större också fast i en annan modell. Är ungefär för 3-4 år. Var stor för Milton som fick agera provdocka på den.. Milton tyckte att de var jättefina och ville själv ha en också =)



Han fick bara en klänning till dockan men han var nöjd med det.. Dockan gjorde min mamma till mig då jag var liten. Jag sydde dit en napp häromdagen. Har suttit en där förut men jag tror min syster slet bort den då hon skulle sluta med nappen =)



Har 5 klänningar, 2 väskor, 1 kudde och 4-5 napphållare nu. Ska testa att sy några omlottskjortor också.. Fredrik var ute igår och testade att göra fågelmatare.. alltså figurer man sätter upp ute som man kan sätta fast talgbollar i.. får se om han gör några till marknan också....



Ska se tv nu. Ungarna sover eller Elliot gör det iaf han har faktist varit duktig nu ett par nätter och sovit själv hela natten. Så himla skönt.. Hoppas att det fortsätter.. Milton är vaken men som ni ser på bilden så tar han efter mamma sin och plockar sällan bort efter sig så det hörs ju om han kliver ur sängen..

Ska till tandläkaren imorgon och så ska ungarna vaccineras mot svininfluensan, tycker det känns jobbigt men men..

Ha de gött



              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0