Dörrkransar

Både Elliot och Milton tog en låååååång eftermiddagslur igår så jag han göra 6 stycken dörrkransar, fast en ska vara till en gravsten. Tycker att alla blev snygga, mycket snyggare än de jag gjorde förra gången så jag är nöjd med dem. Så nu kan jag ringa till grannen och säga åt dem och komma och välja en.

Jag han med väldigt mycket igår faktist, bara jag lägger manken till så.. Milton fick se skrotnisse och hans vänner och så städade jag. Sedan så hjälpte Milton mig att skura golven. Han var jätteduktig på det. For runt med skurkäppen som om han aldrig gjort något annat. Blev riktigt fint här hemma.

Skulle byta vardagsrumslampa också, för den vi har tycker jag ser lite för liten ut för rummet men den andra som jag skulle hänga upp hade fel kontakt så den gamla får hänga kvar ett tag till.

 

Här är gamla lampan (skitsnygg som jag fått av systeryster men liten) Tänkte lägga in en bild på den jag tänkte sätta upp också men hade ingen i datorn så då får det vara. Fredrik tycker att den är ful men de få han tycka, jag måste få ändra om något.

Jag flyttade lite möbler igår, mest för att skydda kablar och sånt från Elliot. Då ställde jag möbler framför. Får vara så ett tag. Är så svårmöblerat i vårt vardagsrum.

Idag så har vi ritat, jag och Milton alltså. Var meningen att Therese och Tyra skulle komma idag men Therese ligger i feber (KRYA PÅ DIG) så jag ocj Milton fick pyssla själva. Milton målade en tavla till farmor, han skulle göra bilar sa han och jag har sett en bonad på tradera som jag ville ha så jag gjorde en egen version av den. Blev ganska bra. Är skönt tidsfördriv att sitta och rita.  

Vi har även hunnit med att göra l ite chokladbollar. Vi satt och läste en bok och i den så åt de chokladbollar och vi blev så sugna. Ska mumsa på dem efter middagen. Blir förresten hemmagjord köttsoppa ikväll till middag. Stod och kokade älgben på lördagen och så gjorde jag soppan igår. Den blev supergod om jag får säga det själv.

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: M.

Ja huset är jättefint:)

Slippa vägen är jätteskönt! Älskar att det är staket runt tomten här! Ni får komma å hälsa på någongång tycker jag!

2009-10-20 @ 16:46:37
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: M.

Om man far ifrån Junsele (över kilforsen osv eller vad de heter) så är de första huset på höger sida när man kommer in till Ramsele:) nästan direkt efter "välkommen till Ramsele" skylten.



Ja till svärmor ha vi väl en 300m :P Har inte så många kompisar här på byn, men ett par st iaf. Benny ha ju iaf närmare till alla hans kompisar å dom i hans släkt som han umgås med.

2009-10-20 @ 20:36:19
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0