Hemma igen efter Londonresan

Kom hem till Sverige igår men sov över i Lycksele igårkväll. Dels för att det var sent och vi var aströtta men också på grund av vädret. Det var ett par minusgrader och så vräkte det ner snö. Åkte kl 6 imorse istället. Mellan Lycksele och Åsele så var det bra mycket snö, ca 2 cm. Härligt med snön att se den men jag tycker att det är lite tidigt kanske.

Har haft det jättebra i London, det har varit runt 17-20 grader hela helgen och solsken så vi har inte mycket att klaga på. Han se jättemycket och göra många saker med. Hotellet var inte det fräschaste men det dög väl att sova i. Ska lägga upp bilderna sedan.

Längtade efter ungarna lite då och då men för det mesta så tyckte jag att det var skönt att få vara bara vi. Fredrik hade då kul han med. Han sa inte ett enda ord på engelska på hela helgen *skrattar* Det är så typiskt han.

Skriver mer om resan sen  då jag har lagt in korten. Det var Fredriks om skötte kameran så det ska bli kul att se vad hn tagit kort på.

Tack snälla Ulrich och Harriet som höll koll på huset åt oss. Var inte så orolig att vi skulle drabbas av inbrott men ett par vakande ögon på huset skadar aldrig.

Ska kolla vad busungarna gör nu. Jag eldar som en galning. Har fått upp tempen till 17 grader nu. Var bara 7 grader varmt inne imorse då vi kom hem.. burrrr....

Ska elda på och gosa med ungarna.. Ha de
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: annika

hej annakarin! va kul att ni hade de bra i london! ska bli spännande å se bilder på va ni gjorde där :) kram annika

2009-10-06 @ 00:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0