Ny symaskin

Onsdag

I onsdags så kom Therese och Tyra till min mormor och så gick vi ut och gick en promenad på ett par kilometrar. Det går ju så himla fort då man är två och går och pratar hela tiden. Visste inte riktigt vad vi skulle göra då vi gått rundan utan vi fick lite fika av mormor och så åkte vi in på byn och gick på Palles byggvaruhus och tittade vad han hade. Jag skulle ha några ståltrådsrullar (väldigt tunna) till kransbinderierna men det hade han inte.




Elliot och Tyra hemma hos min mormor i onsdags.

Efter att ha varit på Palles så var jag tvungen att åka och hämta Milton på dagis. han skulle till tandläkaren kl 1 så det blev kortdag på dagis den dagen. Han var super duktig hos tandläkaren och han hade fina tänder.

Var och gympade på badet sen på kvällen. Gud va skönt det är och denna gång var det superjobbigt men trots det så är det så himla roligt och skönt. Jag känner mig som en ny människa efteråt. Jag funderar på om de har vattengympa i Åsele också, tänkte om man kanske skulle börja gå där med. Vill gympa mer än en gång i veckan. Ska ringa dit och kolla.


Torsdag
Jag och Therese åkte till Strömsund i torsdags och köpte en ny symaskin till mig =) Det blev en symaskin som heter Brother och jag tycker att den kändes bäst då jag provade de olika maskinerna där. Har inte hunnit prova den än hemma men jag är väldigt sugen på att sy.





Nya symaskinen. Jag fick välja mellan rosa och blå och då blev det givetvis rosa =)

Vi gick även på en massa andra affärer i strömsund, bland annat Jojo (en affär som har både nya och begagnade grejer och ett café. Där hittad jag flera underbara klänningar men bara en fick följa med hem för det var så underbart tyg. Kommer att bli till flera små fina barnklännigar och tunikor de =)



Är ju så härligt tyg, fast den är mer åt lilahållet i verkligheten.

Var in en snabbsväng på röda korset och hittade ett par mönster från 60 talet  bland annat på en fin bröllopsklänning, de kostade bara 10 kr styck





Är det bara jag eller tycker fler att de här mönstren håller även idag. Tycker att brudklänningen är skitsnygg och sådana här tunikor säljs ju nu också.

Blev en massa småprylar på dollarstore också. Man måste ju bara gå på den affären då man har en i närheten =)

Blev en hal och moddig resa hem. Hade ju snöat men så blev det 10 plusgrader under dagen så det var ju bara slask på vägen hem, fast det gick ju bra ändå. Kom hem precis i tid för att hämta Tim på dagis. Milton hämtades av farmor den dagen. Skönt med flera barnstolar. 


Fredag 

Hade inte fått nog av Therese utan for en sväng hem till henne på fredan också. Vi gick en liten sväng med vagnarna i slasket och så satt vi och pratade en hel del. Vid 12 så åkte jag och barnen till Näsåker och åt pizza och gick på biståndet (secondhandbutik) och där inhandlades det en hel del.

 

Ny dress till Elliot, tröja och byxa för 40 kr. Ser helt ny ut.

 



Två tröjor som jag tyckte att det var fint tyg i, 10 kr styck.



3,5 meter tyg för 20 kr. Inte illa... Blir fina barnklänningar och väskor =)



Köpte även en tunika till min syster som jag tycker var fin.. tänk dig din nya väst till den du...

Det blev även en liten grej för 10 kr till Therese i julklapp som bara skrek THERESE!!! Hoppas att du tycker det också ;) Jag ÄLSKAR att köpa grejer till folk.. =) 

Milton och Elliot köpte var sin leksak också... surprise surprise, jag måste ge mig med att köpa leksaker åt dem hela tiden, men det är ju så roligt..


Sitter hemma idag för vi har, som alla andra, blivit förkylda. Jag känner rätt så risig och Milton han är snorig så han fick stanna hemma från dagis idag. Fast det är skitjobbigt för han är ite sjuk så att han sitter stilla och tittar på tv eller nått utan har är tillräckligt pigg för att vara rastlös och springer bara runt och hittar på olika grejer. Elliot är nog värst av oss. Han hostar och snorar så hemskt. Han kan ju inte sova på nätterna heller så det känns som om jag är vaken både dagar och nätter nu. Allt jag vill är att sova och bli bättre... ÄSch sova får man väl göra då man är dö.. Ska gå och kolla vad busungarna gör för något.

Ha de bra

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: therese

Men har du köpt en julklapp till mej, nu vart jag ju nyfiken....vad kan det vara...snygga grejor du köpte i näsåker med. hoppas att det löser sig med tavlorna, man behöver ju inte överreagera?!

alla kan vi göra fel

krya på dej ;)

kram

2009-10-21 @ 19:26:57
Postat av: Elin

Åh! den var grym!:D du är bäst

2009-10-24 @ 12:03:48
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0