Det här hade jag på mig idag

Inte en så intressant titel egentligen, jag är intresserad av kläder och mode men hittar sällan något i min storlek som inte ser ut som ett tält eller sitter som ett ormskinn så jag har svårt med kläder just nu känns det som.

Idag hade jag på mig trosor, bh sockar (nähä vilken chocknyhet;) Ett par blå jeans (bootcut), ett svart linne från indiska och en svart tunn kofta och bihalsbandet från sinners and saviours. Ganska enkelt med andra ord men det kändes bra. Skulle bara in på byn på utvecklingssamtal på dagis och så skulle mormor skjutsas till affären och så hälsade vi på svärisarna.

Morgondagens outfit är svårare. Vi har blivit bjuden på middag på corner med Fredriks chefer så man vill ju vara fin imorgon men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Kjol kanske.. Överdelen är svårast. 

Letade efter en bild på mig själv med hade dåligt med sådana.. Är alltid jag som håller i kameran.. 

Svärisarna kommer hit och är barnvakt åt oss.



Ja jag har inte hunnit med så mycket idag. Sålde en krans iaf och 2 vanthållare som jag snabbsydde imorse. Hade 2 napphållare klara så jag gjorde om dem bara. 


Var på möte igårkväll.. Hörde inte mycket vad som sades, hade ju med mig båda barnen dit för Fredrik hade ju inte komit hem från jobbet än men han skulle hämta dem då han slutat. Han kom precis då mötet slutade... typiskt. 

 

Det dök upp mycket med folk på mötet och det är alltid roligt. Nästa gång tar jag då inte med mig några barn iaf..

 

Alla tyckte att väggmålningen blev bra också och det är ju roligt. =)

 

   

Tog med mig bärbara dvdn till ungarna men de satt varken still eller tyst länge.

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0