Ett ögonblick

I ett ögonblick imorse så trodde jag att det skulle gå jättefort att måla en stor väggmålning på en vägg i klubbgaraget.. Oj vad fel jag hade..




Först var jag ju tvungen att flytta tavlor och möbler och sopa bort skräp från golvet.



Gubbarna städar ju ner så hemskt..





Jag använde min nya overheadmaskin som mamma och pappa köpt til mig på loppis. Den fungerade jättebra. Dock hade jag en väldigt dålig bild så jag fick ta ner en Wild west cruisers keps från väggen och frihandsrita lite. Inte det lättaste. 



Ritade med blyerts, tack och lov att jag tog med radergummi säger jag ju bara.. 

 

Höll på i 5 timmar men har bara hunnit måla det svarta än så länge. Det ska på vitt och rött också och så måste jag blanda till lite grått så att jag får till lite krom..

Ja 5 timmar höll jag väl inte riktigt igång heller och målade. Fick besök av Tony, Claes och Robban så vi surrade lite och så tog jag 15 minuter till att städa toaletten och så ställde jag till bordet, kastade bort allt skräp och gjorde iordning skåpet som jag tagit dit. Stoppade in alla kafekoppar och glas i det så vi fick bort det från bordet. Och så gick jag ut med soporna.

Förstår inte hur killar kan grisa ner en toalett så hemskt.. Måste man sätta upp en skylt lr?? Kissa inte på ringen!!!

Men nu så är det rent och fint iaf. Jag får väl ha överseende med att det trots allt är ett garage så det blir smutsigt.






Imorgon är det möte. Då hoppas jag att jag har hunit måla klart. Ska dit imorgon med. Fast efter att jag har varit till doktorn för magen. Har sådana kramper varje dag nu, man kan ju inte äta någonting längre... Hoppas att jag får hjälp imorgon.

Såg ni för övrigt det nya gamla bordet på första bilden??

 



Jag tycker att det var jättefint trots att tidningshyllan under var lite trasig och jag tycker verkligen om mosaiken på övansidan.

Var till nipan i måndags och lämnade en kudde osm jag sytt.



Köpte denna lilla biten på tradera, tyckte den passa klubben bra =)

Det börjar bli bra där nere nu. IOGT ska nog ta ut sin (vad jag tycker är skitful) hörnsoffa och så deras billybokhylla och då ska vi möblera om.

De flesta av möblerna funkar bra där nere bara vi får bort hörnsoffan så att det blir mer plats men jag skulle vilja ha en liten fin bokhylla där.



Som den här som jag såg på en loppis i stan.. Nu är det skitdålig bild för jag tog med mobilen men jag tror ni fattar vad jag är ute efter.



Såg även denna fina fotölj där på loppisen. Bara 100 kr. Jag kollade om de hade öppet igår då jag avr till stan men de hade stängt. Får hoppas att de har kvar den nästa gång för då köper jag den. Ignorera stolen i fotöljen. Jag tycker bara att den var så fin.. 

 

På skattkistan hade de så fina glas också men jag kan ju inte köpa allt jag ser till klubben, det har jag inte råd med.. Men det skulle vara roliga att ha ett par som tillhör klubben.

Nä nu är det matdax. Pytt i panna blir det, har inte ätit sedan frukost så jag är jättehungrig. Glömde ju att ta med någon lunch till garaget. Men imorgon får jag ta med fika.. =)

Ha de

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Tack snälla söta Anna-Karin!!!

Jag blev så glad när paketet kom, och lite rörd! =)

Jag älskar verkligen alla sakerna, brevet och förstorningsglaset (tanken med det..det var verkligen jag..) berörde mig, Åhh.. jag vet inte hur jag ska tacka riktigt ordentligt!

KRAM till Goa dig! =)/Anna

/Anna

2010-12-08 @ 16:36:21
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Malin

Wow!! Vilken väggmålning! Skitsnyggt. Jag som önskade mig en väggmålning här hemma, fast då med en stor kurbits på väggen i vardagrummet. Men jag kan inte själv och känne ringen som skulle kunna.

2010-12-08 @ 22:48:30
URL: http://holtakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0