lördag 11 december 2010

Ja det blev inte en mer spännande titel än så. Började dagen med att sova till 9. Får man sova så länge så känns det som om man sovit halva dagen. Sedan fick jag värsta städpsykosen. Sprang runt som en galning i huset och plockade undan, dammsugade och var tacksam över att barnen och Fredrik höll sig undan min framfart. Jag fick dem iaf att plocka upp leksakerna i vardagsrummet.  

Attd et är roligt att man får sådana där städdillen? Man blir på värsta städhumöret, helst då någon ska komma och hälsa på, det är så mycket enklare att få motivation till att städa då och det känns riktigt skönt att det är städat nu.

Fast jag var tvungen att städa, svärmor är ju allergiker så man vill få bort det värsta hundhåret iaf.  

Fick till och med min pysselplats städad inne på kontoret som har varit överbelamrat med saker, tyger och papper men nu så fick jag bort det.



Nä det är inte förebilden, det är efterbilden och ja, jag vet, ni kanske fortfarande tycker att det är superstökigt men det här är städat för att vara jag.. Bar upp en massa lådor till pysselrummet uppe som inte behövde stå framme.



Måste göra något åt skrivbordet, det har bågnat..Inte bra men det var så då jag hittade det också. Det låg ju trots allt på en majbrasa.

I pandurolådan finns nästa projekt.. Bokstäverna som ska målas och tapetseras. Men först måste några julklappar sys klart. Ska göra det idag tror jag, efter att jag hämtat Dixie hos mormor.



Mitt i städnojan så fick jag avbryta för att åka in och lämna Dixie hos mormor. Svärisarna skulle komma hem till oss igårkväll och passa barnen medans vi skulle på corner för äta middag med Fredriks jobb BIS åkeri. Hela 50 år har BIS funnits och självklart måste det ju firas.



Foto lånat av corner.

Det var julspecialen vi åt. Maten var helt underbar. Förrätterna var jättegoda, laxen var suverän, köttet bara smälte i munnen på en och efterrätten kunde man äta hur mycket som helst av. Man känner att det börjar rinna i munnen på en då man sitter och skriver om det. Sällskapet var roligt också så det var en lyckad kväll =)

Tack Anders och Bengt-Ivan för en rolig kväll.

Vi kom hem 12 inatt och det hade gått bra med barnen och allt. Så det var roligt, något mindre roligt var att Elliot vaknade då vi kom hem och inte ville sova något mer. 3 var jag fortfarande vaken.. Mindre kul.
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

För det första: Jag vart hungrig. För det andra: Det ser så färglatt och trevligt ut vid ditt sybord!

2010-12-12 @ 15:59:26
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/
Postat av: therese

har du fått tag på en sådan snygg kontorsstol???

vill också ha en sån och ett skrivbord;)

2010-12-17 @ 21:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0