min dag

Idag har ungarna gått på speed tror jag och har rusat runt och tokskrattat hela dagen. Jag har varit snäll idag och inte blivit arg som jag annars brukar kunna bli så det har varit en bra dag.

Vi åt ravioli till lunch och så åkte vi in till Junsele med några grejer till klubbgaraget och nipan. Träffade på Tony på nipan så vi pratade lite, jag beundrade mina nya köksstolar i teak med orginalklädsel som jag köpt och förvarar nere på nipan (bild kommer så småningom) och så frös jag av kylan inne i huset. Tony försökte elda men det gick inget vidare.  

I garaget var det varmt och skönt och Dumle och Tomas satt och svetsade på Dumles bil så jag slapp ju vara ensam där.





Hade tänkt åka dit imorgon och börja göra iordning för att måla loggan på väggen men det blir en tur till stan istället. Bluerayspelaren som vi köpte förra lördagen är trasig, glapp i en kontakt så han hittar inte sändning eller vad det heter och så var mina nya glas klara hos optikern..

Får börja måla loggan på onsdag istället.



Jag och barnen var även en sväng till mormor. Jag har tigt till mig ett bord som stod i lagården där utav en släkting som har förvarat det där så jag var och hämtade det och tog även det till garaget och det blev superbra. 

På onsdag ska jag ta kort på det. 

Åkte hem efter det. Hade varit på byn i 3 timmar då så det räckte. 

Åt middag klockan 4, blodpudding och stekt ägg. Ungarna älskar det. Jag blir lite illamående av det men man måste ju inte äta så mycket. 

Sedan lovade jag att vi skulle se film för den nya HDMI kabeln kom med posten idag från expert. Vi trodde att det var den som tjorvade då inte spelaren fungerade men efter att ha suttit i telefon med både expert, samsung och panasonic så kom vi fram till att det var spelaren det var fel på och att jag ska få en ny spelare.. 

När jag köper nya grejer, telefoner, mobiler, cdspelare, dvdspelare, ja allt som har med teknink att göra, så får jag alltid måndagsexemplaren tror jag, allt är det fel på.. Blir inte ens förvånad längre när det händer.. 


Har fått 5 mail från svärmor idag, blandannat så fick jag lite kort. 



Här håller jag i Nicole, Miltons och Elliots nya kusin. Hon föddes i juni så hon växer så det knakar.. Hon tyckte att Milton var jätterolig och både Elliot och Milton ÄLSKAR bebisar så de var överlyckliga. Det blev en bra bild =) 


Har nattat barnen för en stund sedan, har duschat och tänkte baka bröd nu för vi hade dåligt med bröd hemma och så hade jag en jäst över men så saknade jag både vetemjöl och rågmjöl så då fick det vara. Jag bakar det imorgon istället.. Ska ju ha något att göra på eftermiddagen imorgon också. 

Nu är det Americas next top model snart.. Det är mitt måndagsnöje =) 

Ha de..


 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0