Den här dagen blev lång..

Förutom att jag har sytt, haft Dixiesamtalet med Milton, och fotat en massa så har vi väl inte gjort så mycket egentligen. Har tvättat 3 maskiner med tvätt och diskat en maskin med disk och så har vi plockat undan lite och dammsugat. Det behövdes.

Har eldat idag men inte så mycket faktist. Tack och lov så kom jag ihåg att sätta igång elen igår kväll så vi slapp ha svinkallt imorse. Inte så roligt att behöva ställa klockan och gå upp varannan timme för att elda och väcka upp ungarna å allt. Då betalar jag gärna lite extra för att ha det varmt och skönt på morgonen och få sova hela natten. Var ju bara igång 5-6 timmar.

Pannan stod på 60 grader då vi klev upp och då den var varm så var det lätt att elda upp till 80 grader och hålla de temperaturen.

Snälla Ulrich hade fyllt vedlådan igår då jag kom hem från byn och så hade han fyllt en skottkärra med ved som han ställt i lagårn så det var jätteskönt igår att slippa tänka på det. Har bara eldat lite granna ur vedlådan idag.

Ska snart gå ut i lagårn och hämta mig en famn nu då Elliot sover.

Lasse och Adam kom hit igårkväll också och hjälpte mig med barnen. De lekte med dem så jag fick gå ut med soporna och dra ut sotunnan till vägen och fylla på hundmat och allt sånt som måste göras emellanåt och så passade jag på att hoppa in i duschen då de liks var här. Var så skönt att få duscha i lung och ro utan små barn som står och tittar på.

Nu hör jag Elliot vakna.. Ha de bra

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0