Ja må bra

Första träningen igår. Var på prova på dag på boxercise igårkväll och det var skitkul men såååååå jobbigt. Var helt genomsvettig efter passet och då var det inte ens ett helt pass utan bara prova på men det var så skönt.

Fick boxa på Jörgen och han gjorde sådana roliga grimaser att jag började skratta hela tiden och tappade bort mig. Förhoppningsvis så tränar man väl upp kordinationsförmågan med tiden för jag upptäckte att jag inte hade någon =) 

Har bestämt mig för att börja gå på boxercisen och funderar på att gå 2 dagar i veckan, det kostar ju bara 400 kronor extra och så har jag vattengympa 1 gång i veckan. Det blir nog bra. Bara jag kan sluta äta så mycket skräp så kanske man blir lite fit =)  

Körde de 10 milen in till stan i måndags för att, vad jag trodde, köpa mig ett par innegympaskor, men icke det blev inga. Var till alla 5 skoaffärerna i stan men inga i min storlek. Tydligen så var jag ute i fel tidpunkt för nu så håller de på att sälja bort vinterns skor och snart så kommer vårnyheterna så det var lite mittemellan nu. Dumt för jag fick gympa igår i mina löparskor men det gick ju bra det med. Ska skicka efter handskar och paddlar och så lite shorts, tröjor och sådant för man blev väldigt varm. Fick en sportbh av min far i julklapp som var mycket bra. Ska köpa fler sådana =)

Gick på några loppisar i måndags också. Måste ju då jag ser dem. Letar fortfarande efter en prylhylla, verkar vara hur svårt som helst att hitta några, alla har dem men det är ingen som vill bli av med en eller två.



VILL HA!!

Elliot fick barbapapafgurer och två smurffigurer av oss i födelsedagspresent och jag skulle vilja ha någonstanns att ställa dem.

 MumiesmurfenDraculasmurfen

Hittade som sagt ingen hylla men jag "råkade" köpa lite andra grejer.



Samlar ju på barbapapa så jag kunde ju inte låta bli denna broderade lilla tavla för 10 kr.



OJ så dålig bilden blev. Är iaf en pyjamas till Elliot för 10 kr



Närbild på pyjamasen.



Det blev 2 ljuslampetter också för 30 kr (för båda) Tycker om dem så mycket.

blev inget annat i stan den dagen. Köpte blöjor och mjölk och så åkte vi hem. Eller förresten, jag köpte ett garnnystan också, tänkte sticka mig en till åremössa. Har tagit kort på den jag redan gjort men hittar inte fotot. Ska leta vidare..

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0