Så, nu var det gjort..

Var just ut och hämtade in en full skottkärra med ved. Rymdes inte så mycket i vedlådan så jag har lastat in i pannrummet så nu behöver jag inte gå förrän till våren, nämen ska väl räcka ikväll i alla fall.

 

Är ju så snygg idag. Håret står rakt upp, alldeles röd om kinderna och näsan efter att ha varit ute och så igenimmade glasögon och så blir det ju inte så snygga kort då man tar kort på sig själv. Är besvärligt att komma in och inte se något med famnen full med ved. Ett mirakel att jag inte trampat på något barn eller hund idag.

Har satt upp min fina julklapp som jag fick av Therese idag. Jag blir mest glad över sådana julklappar som folk har gjort själva, jo jag tycker om den jag fick av dig med Elin!!

Känns som om man lägger ner lite omsorg i klappen.



Fick en hållare och pappersrulle för att skriva upp handlingslistor och dylikt på. Har velat ha en sådan länge och så tapetserade hon den i min favorittapet också.. Mycket uppskattat

Även syster Elins julklapp var bra, en klapp med turkost tema



Buddhahuvud och 3 ljuslyktor



Och 2 ramar =)

Bägge barnen sover, de var supertrötta. Jag är hur trött som helst och funderar på att gå och knyta mig också. Var tvungen att läsa ut min deckare igår för det blev så spännande så jag var uppe halva natten, den måste ha blivit 2 i alla fall. Trött är jag men det var det värt. Nu ska jag börja med en ny bok. Kanske en av de som jag fick i julklapp. Mamma har ju inte kommit med den förlorade symbolen än.

Nä kolla tv lite och sedan sova..

God natt

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0