Skitkul!!

Det var ett skitroligt passs ikväll men ack så jobbigt. Har nu gått från att endast träna genom att sträcka mig efter fjärrkontrollen til att nu ha gjort 3 intensiva men roliga pass på raken. Är jobbigt att skriva och armarna och fingrarna hänger inte riktigt med.

Var till stan igår och köpte boxercisehandskarna, skulle jag inte ha gjort för Laila tar hem exakt samma märke och då kostade de 100 kronor mindre. Jajaja, jag får skylla mig själv.

Det känns väldigt konstigt att vara så här trött och slut i kroppen men så pigg och glad uppe i huvudet. Känns väldigt skönt. 

Nu är det vila tills på tisdag, då blir det gymmet istället för boxercise. Ska skippa badningen på onsdagar. Det är ju jättekul men det blir lite för mycket med 3 dagar i rad och så är det drygt att åka 12 mil för 1 timmes gympa. 

Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag och Therese har varit ute och gått idag. Sotarn kom hit imorse, skulle komma mellan 8-10, förra gången kom han prick 8 idag kom han 10, jag som bara satt och väntade och väntade.Milton kom på dagis klockan 11 istället men de underbara fröknarna frågade om han ville vara längre så att han han leka nått och det ville han givetvis.

Köpte mig en ny mobiltelefon igår också. Första mobilen på 8 år. Den sista höll i 5 år, de ni... ;) 
Det fick bli en Nokia dennagången också, en nokia 6700 classic. kolla här om ni vill veta mer om den. 




Bilden lånad på experts hemsida.

Har bara hunnit prova den idga men den verkar då funka bra.

Elliot är fortfarande dålig. Väldigt hes och nu väldigt snorig. Hoppas att han sover bättre inatt, igårnatt hostade han hela natten, stackarn. Ska ta och sova ner honom nu, han grinar för allt. Och så ska jag ta och läsa lite av den förlorade symbolen av Dan Brown, hur bra som helst.



Trots att han inte är pigg så klättrar han på allt.

Nä men godnatt på er!

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0