Trött

Trött som vanligt, har varit en kort vecka detta då man har haft så mycket att göra. Har kört drygt 105 mil på 6 dagar. DRYYYYYGT!!!!!!!!

Har hunnit gjort en hel del denna vecka, ska visa er..


Hängde upp ljuslampetterna som jag köpte på loppis för 30 kr.



Elliot ville hjälpa till också.


Har varit ute och fotat på gården också. Gjorde jag dock då det var så där kallt ni vet =)



Märks vilket håll det blåst från här hemma..







Vackra bilder från vår gård.

Testade kamerna genom att ta väldigt närgångna bilder på frosten.







Miltons bob var rätt så frostig men vacker =)



Går runt med mina napphållare i handväskan ifall det är någon som vill köpa en. 60 kronor tar jag.



Har försökt hålla Elliot borta från Dixie för doktorn sa att han kunde vara allergisk mot henne men det är ju inte lätt när de är bästa kompisar och leker hela dagarna.



Har också försökt att ta kort på Elliot då han går men det är inte lätt. Nu går det fortare och fortare.





Fööra helgen var Fredriks syster och hennes sambo här så då passade jag på att fota Atlas deras blandras hund. Tyvärr så kan de inte ha kvar honom så nu letar han ett nytt hem (men inte mitt för han är för stor)



I måndags så hälsade vi på i Tarsele och de här 2 klätteraporna var överallt.




Sotarn var här i veckan också, så här såg Elliot ut efter att sotarn skrattandes lämnat oss.



Milton provade mina boxercisehandskar. 



Milton fick åka lastbil på medan Fredrik parkerade = överlycklig unge. 


 
Har sytt en hel del i veckan också, näääästan klar med doppresenten som jag har hållit på med.

Ja visst ja, jag har nog glömt att skriva det. Vi är bjuden på dop och medans jag funderade på vad man ska köpa i doppresent så bläddrade jag och Therese i pandurokatalogen och kom då på att man kunde sy stora klossar med olika bokstäver på som bildar barnets namn. Så det är det jag har hållit på med i veckan.

Fredrik tyckte inte att det var någon bra present för han sa citat "det kommer ju 3 månader". Jag tål inte att höra sådant prat så jag hade klippt ut alla sidorna till klossarna innan kvällen var slut.



Klippt ut alla lapparna. Gjorde en pappersmall först och lade sedan den på tyget och ritade runt så att alla blev samma storlek. Bokstäverna gjorde jag genom att gå in i Word programmet, skrev namnet på barnet (i detta fall Boris) och gjorde dem JÄTTE stora (storlek 300 eller något sådant) Jag tog så att det blev en bokstav på varje papper och då var det bara att klippa ut bokstäverna från pappret och använda som mallar. 

Sedan sydde jag fast bokstäverna på en rutan med tät zickzack sömn INNAN jag nålade och sydde ihop sidorna. 



Nålade först allihopa och sydde innan jag gav mig på sidostyckena.



Nålade ihop sidorstyckena men lämnade en sida öppen så att man kan rätera tyget.




Nålade alla på en gång så man slapp ställa sig och nåla mellan varje kloss.



Alla utom s:et är fullda med stoppning och öppningen är nålad igen. Nu har jag bara att sy igen öppningen klart. Ska sy det för hand för det blir snyggast. Sedan ska jag väl försöka få dem lite mer fyrkantiga. Men jag är nöjd och jag hoppas att Boris blir glad över dem också.

Nu då jag har vairt så duktig med träningen denna vecka så tror jag att jag ska unna mig lite glass och en film på tv ikväll, ska bara slänga ungarna i säng först. =)

By the way, Elliot sov hela natten inatt ända fram till 7 (23-07) i sin EGEN säng också. Det var så skönt.

Var till doktorn med E igår för han hostar så fruktansvärt på nätterna så han får inte sova (och inte jag heller) men han fick inget för hostan.

Försod inte riktigt vad doktorn sa heller och måste få säga, trots risken att jag låter rasistisk, att varje gång jag åker till stan för att träffa en läkare så får jag en utländsk läkare som knappt kan någon svenska så man har inte fattat någonting då man åker därifrån. Jag har inte något emot läkare med en annan härkomst men de ska väl kunna göra sig förstådda?? Fats läkarna har varit väldigt duktiga och nogranna och vi blev väl bemötta på lasarettet. Doktorn ritade en ritning innan jag gick hur jag skulle ge honom medicinen så att jag skulle förstå ordentligt.  

Tror iaf att han kunde få 3 extradoser utöver det han ska ha per dag men jag gav honom en dos igårkväll vid halv 11 och han har inte hostat någonting inatt. Ska göra samma sak ikväll med.

Nä nu är det dax att tömma och fylla diskmaskinen så att det blir gjort. och ta bort på bordet. Synd att E är sjuk, hade lust att bjuda hit någon på mat.

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Erika

fina bilder!

2010-01-24 @ 10:42:57
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Elin

Men vilka fina frostbilder! Du! Jag satt och kikade på Pinkfridays blogg och upptäckte en annan blogg hon skrivit om http://pinkfriday.blogg.se/category/andra-bloggar.html Kolla länken. den första bloggen där har dina tapeter! Hur stor är oddsen?!;-D

2010-01-24 @ 10:48:08
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0