Hoppas att jag har kompenserat lite nu

Det var ju så länge sedan jag skrev men jag hoppas som jag skrev i överskriften att jag har kompenserat det lite nu med dessa 6 nya inlägg idag.

Jag blir i stugan ett par dagar till för jag har mer att sy och så ska jag till stan på tisdag till optikern så de blir ett par dagar till innan jag skriver igen. Ska kolla upp hur mycket det kostar från mobilen.

Jag vill ha en bärbar dator Fredrik!!! Med mobilt bredband...

Nä nu ska jag väl tvätta klart, är inne på andra maskinen, och så ska jag väl hämta Fredrik och Milton som jag lämnade hos mormor. De fick sätta potatis medans jag for hem hehehe..

Måste väl fundera ut vad man ska äta idag med. Vi har grillat 2 dagar i rad nu men igår var roligare för då hade vi besök av söta Therese och barnen. Det var roligt att Tommy kunde komma också lite senare.. Det gör vi om. =)




Jag tog med tre blommor till stugan och vilken förändringa av rummet det blev.. Ska man ta med sig fler?? HATAR plastblommor...

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anonym

Hihi..va bra med lite kompensation nu då.. =) Gött med sommarstuga, det skulle jag oxå vilja ha en, helst vid vatten, så man kunde sitta å meta under solnegången..drömmer =) Tack igen för fina ord och länk =)

Vi hörs/Anna

2010-06-13 @ 18:57:05
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Elin

Vart genast mycket mysigare! På tiden att du skrev förresten. jag har längtat varje dag;P

2010-06-14 @ 13:49:37
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0