En dag med mormor

Har umgåtts med mormor idag medans barnen var på dagis. Vi har haft det ganska så bra i höstvädret.

Det har varit en underbart solig dag idag med några grader varmt ute. Nu är det minusgrader om nätterna och jag eldar varje dag. Jag tycker allra mest om denna årstid och njuter i fulla drag.

Jag och Dixie tog oss en skogpromenad och var ute en hel timme. Jag hade inte de bästa skorna (foppisar) för skogspromenader så därför blev det inte längre utevistelse.

I alla fall så åkte jag och mormor in på byn för att handla och utföra lite ärenden. Jag handlade priser till lotteriet som ska vara på skördefesten dagis har på söndag och så köpte jag mer färg till Elliots säng

 

Färgen tog ju slut mitt uppe i allt målande =/

 

Väl inne på färgaffärn så säger mormor att hon ska passa på att köpa tapeter till hennes hus för de hade tapetrea. 25 kronor rullen för Borosantapeter, det är ett bra pris och när mormor står och försöker välja så hittar jag en tapet till vårt kök som jag bara måste slå till på. 4 rullar kvar och det passade ju perfekt. Så det blev billigt nu då. 100 kr för hela köket.

 

De var väl inte jätteroliga, de är beiga med vita blommor och blad men de funkar till allt.. Jag körde med något säkert denna gång. Jag tänker trots allt på att jag inte vill bo kvar här för evigt och om vi skulle sälja måste ju det passa de flesta.. Tråkigt .. ja jag vet

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0