Få se nu då..

När skrev jag sist?? Det var nog i onsdags det, jag skulle hämta pappas kött och åka till Lycksele.

Jag packade in allt i bilen och åkte iaf in på byn och hämtade ungarna, sedan så bar det av upp till Åkerbränna, en pytte pytte pytte liten by mitt ute i skogen ett par mil utanför Junsele.

Det är rätt så tråkig väg dit upp men jag älskar att köra den på hösten. Man ser alla färgerna så bra nu.



Jajaja nu blev det inte så bra på bild kanske men hela myren lyste i rött, grönt och gult. Det är så fint.

Hämtade köttet (fick vänta ett tag men slapp då att stycka iaf) och så bar det av mot Lycksele.

 



Även vägen till Lycksele var höstigt fin.

Det gick rätt så fort att åka hem eller kan man kalla det de när man inte bor där längre?? Jaja jag kom hem före mamma iaf =)

Mamma och pappa gjorde görgo mat potatisgratäng med blåmögelost och kött till det. Mums!!! Elin fick sina presenter och hon såg då glad ut (eller fejkade hon??) ;)

Vi var kvar till fredag, gick på röda korset och hittade en hel del där. Ett diskställ, 5 st gör-det-själv böcker, 70 talsdockkläder till Miltons babyborndocka. Allt för 35 kronor. 

Gick även på puls och handlade även lite grann där med. Det blev en bestickkopp till diskstället, 3 muggar som jag hade 3 av hemma redan, (sådan tur man har), några leksaker till barnen, en fin plåtburk klädd i härlig 70 tals tapet och en bricka som matchade plåtburken. 

Tyvärr så han jag ju lämna de grejerna i stugan innan jag tog kort på dem så det blir ingen visning idag men det kommer.  

Fredrik kom hem i torsdags så han fick klara sig utan oss i natt men på fredan så träffades vi igen =)

Gjorde inget speciellt egentligen. Såg tv och slappade på kvällen, Fredrik sover ju mest då han är hemma efter att ha jobbat så mycket på veckan.

I lördags umgicks vi bara med varandra, jag städade lite och Fredde skruvade i bilen. Var en sväng in på byn och handlade och hälsade på min mormor. På kvällen var vi riktigt duktiga och gjorde 7 äppelpajer =)

 

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0